Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός:

Ήταν πρωτοποριακό και σπάνιο πριν δεκατρία χρόνια για μια ομάδα Γ’ Εθνικής (τότε) να εκδίδει το δικό της περιοδικό. Το Yellow Power, το επίσημο περιοδικό του Παναιτωλικού, ακολούθησε την προσπάθεια της ομάδας να ξεφύγει από τη μετριότητα και να βρεθεί στην elite του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Κατέγραψε την (σύγχρονη) ιστορία και… έμεινε στην ιστορία.

Αγαπήθηκε απ’ τους φιλάθλους, το κράτησαν στη μασχάλη τους φεύγοντας από το γήπεδο, το έβαλαν στη βιβλιοθήκη τους, απ’ όπου ανασύρεται για να θυμίζει εκείνη την εποχή. Πάει αρκετός καιρός από την κυκλοφορία του τελευταίου τεύχους και ήρθε η ώρα για την έκδοση του επόμενου.

Στον αγώνα με τη Μπενφίκα, τον πρώτο της νέας σεζόν, ο οποίος σηματοδοτεί το πέρασμα του Παναιτωλικού σε μια νέα εποχή με ψηλότερους στόχους, το Yellow Power κυκλοφορεί ξανά!!! Ανανεωμένο, με ποικιλία θεμάτων, για την ομάδα μας, τον τόπο μας, την κοινωνία, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό. Επιθυμία μας είναι να συνεχίσει να εκδίδεται σε όλους τους εντός έδρας αγώνες, με τη στήριξη και βοήθεια του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής, μιας και η χορηγία είναι απαραίτητη για να μείνει «ζωντανό» και να εξελιχθεί. Με την αποδοχή του από όλους τους φιλάθλους.

Την Παρασκευή 2 Αυγούστου, στον αγώνα με τη Μπενφίκα, θα βρείτε ΔΩΡΕΑΝ το Yellow Power  στο γήπεδό μας. Αναζητήστε το, διαβάστε το, στηρίξτε το!