Από ….όλα είχε το σημερινό (8/ 9) ρεπορτάζ για την ΑΕΜ. Συγκεκριμένα στην ομάδα του Μεσολογγίου επέστρεψε ο Λιόκαυτος, ανανέωσε ο Φονταλής , ενώ 4 νεαροί ποδοσφαιριστές προωθήκαν στην “πρώτη” ομάδα.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

Για την προώθηση τεσσάρων νεαρών:

Η ΑΕ Μεσολογγίου ανακοινώνει την προώθηση και ενσωμάτωση στην πρώτη ομάδα, τεσσάρων νεαρών ποδοσφαιριστών που αγωνίζονταν στη Κ16 της ομάδας και πέρυσι κατέκτησαν το πρωτάθλημα Αιτωλοακαρνανίας.

Οι νεαροί που προωθήθηκαν είναι οι εξής:

Ο 16χρονος επιθετικός Ταξιάρχης Λούζι, ο 16χρονος αμυντικός Νικόλαος Κουμπαρούλης, ο 16χρονος μέσος Στέφανος Μάντης και ο 15χρονος τερματοφύλακας Δημήτριος Καρκαλής.
Άμεσος σκοπός της ομάδας μας είναι η οργάνωση της προσπάθειας ανάδειξης και στήριξης νέων ταλαντούχων παικτών, με τη σταδιακή προώθησης τους στην ανδρική ομάδα.
Η διοίκηση του συλλόγου τους εύχεται υγεία και επιτυχίες.
Για την ανανέωση με τον Φονταλή:
Η ΑΕ Μεσολογγίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλειο Φονταλή.
Ο 17χρονος εξτρέμ την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα των «κανονιέρηδων», βοηθώντας τα μέγιστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον Βασίλειο Φονταλή υγεία και επιτυχίες.
Για την επιστροφή του Λιόκαυτου:
Η ΑΕ Μεσολογγίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλειο Λιόκαυτο.
Ο 19χρονος μέσος κατά το παρελθόν αγωνίσθηκε με επιτυχία σε Δόξα Βύρωνα, ΑΕ Μεσολογγίου και Τρίκαρδο Κατοχής
Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Βασίλειο Λιόκαυτο στην «οικογένεια» της ΑΕΜ και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.