Σας γνωρίζουμε ότι από 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019, για τη συμμετοχή ενός ποδοσφαιριστή σε αγώνες και προπονήσεις, είναι υποχρεωτική η έκδοση κάρτας υγείας, η οποία είναι προσωπικό στοιχείο του και εκδίδεται κατόπιν των εξής υποχρεωτικών εξετάσεων.

Α.        Κλινική εξέταση.

Β.         Ατομικό και οικογενειακό ιατρικό ιστορικό

Γ.         Ηλεκτροκαρδιογράφημα

Η κάρτα υγείας θεωρείται από ιατρούς μονάδων παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, νομαρχιακών, περιφερειακών ή πανεπιστημιακών νοσοκομείων, υγειονομικών στρατιωτικών μονάδων ή από ιατρούς έχοντες οποιαδήποτε σχέση με το δημόσιο ή με ΝΠΔΔ, καθώς και από ιατρούς του ιδιωτικού τομέα, κατέχοντες την καρδιολογική ειδικότητα ή άλλων ειδικοτήτων που έχουν πιστοποίηση ΕΚΑΕ.

Χωρίς την κάρτα υγείας, ουδείς ποδοσφαιριστής θα μπορεί να αγωνίζεται σε κανένα πρωτάθλημα της Ενώσεώς μας και θα πρέπει να προσκομίζεται στον διαιτητή πριν την έναρξη του αγώνα.

‘Οπου στο έντυπο κάρτας υγείας αναγράφεται αριθμός μητρώου ΕΠΟ, θα πρέπει να σημειώνεται τον αριθμό δελτίο του ποδοσφαιριστή, ενώ θα πρέπει να τίθεται η φωτογραφία του ποδοσφαιριστή και να συμπληρώνονται τα στοιχεία του, όπως αυτά αναφέρονται στη κάρτα υγείας.

Έντυπα κάρτας υγείας μπορείτε να εκτυπώνεται από το site της Ενώσεώς μας, στη στήλη ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ, ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ.

Σας παραθέτουμε το έγγραφο της Ε.Π.Ο. (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ).