Στη δημιουργία Σχολής Ποδοσφαίρου στο Αγρίνιο προχώρησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός μεγαλώνοντας ολοένα και περισσότερο το δίκτυο των Ακαδημιών της στην Ελλάδα.

Σκοπός της η συστηματική καλλιέργεια και η αρμονική ανάπτυξη των σωματικών και ψυχικών δυνάμεων και δεξιοτήτων των μικρών αθλητών, η δημιουργία ισχυρών ηθικών χαρακτήρων, η υποστήριξη πολιτιστικών δραστηριοτήτων και η ενεργός συμμετοχή των μελών του στα δρώμενα της πόλης και της περιοχής γενικότερα καθώς και η δημιουργία πνεύματος υπευθυνότητας, αλληλεγγύης, ευγενούς άμιλλας και ανιδιοτελούς προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο.

Η Σχολή Ποδοσφαίρου θα προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να μάθουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές τις τεχνικές και τακτικές του ποδοσφαίρου παρέχοντάς τους συγχρόνως αθλητική και κοινωνική παιδεία. Βασικός στόχος είναι οι αθλητές της Σχολής, είτε προπονούνται, είτε αγωνίζονται, να αναπτύσσουν την αντίληψη, τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και την πειθαρχία τους, να προάγουν το προσωπικό ήθος τους και να εκπαιδεύονται με βάση την ευγενή άμιλλα και το «ευ αγωνίζεσθε».

Με αθλητικό σχέδιο και καθορισμένους στόχους, ικανούς και έμπειρους προπονητές, προγράμματα προπόνησης σχεδιασμένα γι’ αυτές τις ηλικίες και με στελέχωση από ανθρώπους που μπορούν να συμβάλουν στην επίτευξη των στόχων. Σε άριστες αθλητικές εγκαταστάσεις (γήπεδα με φυσικό και τεχνητό χλοοτάπητα, κλειστή αίθουσα προπόνησης, σύγχρονα όργανα εκγύμνασης και ενδυνάμωσης, ιατρείο, αναψυκτήριο, wifi και χώρο στάθμευσης), με πλούσιο αθλητικό υλικό, πρόγραμμα εβδομαδιαίων προπονήσεων και λεωφορείο για τη μεταφορά των αθλητών.

Τμήματα: Pre junior-Junior-Παμπαίδες-Παίδες Συμμετοχή στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αιτωλ/νίας.

Η λειτουργία της Σχολής άρχισε τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019, ενώ οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά από 5 μμ – 9 μμ.

Προπονητές: Σπύρος Αϋφαντόπουλος, Γιώργος Ζαπαντιώτης.

Υπεύθυνος Γραμματείας: Κώστας Λιάτσος

Διεύθυνση γηπέδων: Αγγελοκάστρου 151 (έναντι παλαιού αεροδρομίου) Αγρίνιο.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942636982

Email: osfpagriniou2018@gmail.com

Θα μας βρείτε: facebook: Ολυμπιακός Σχολή Ποδοσφαίρου Αγρίνιο

Instagram: osfp_agrinio Twitter: osfpagrinio