Λίγες ημέρες μείνανε μέχρι την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.00 , όπου στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας «Ακαρνάν» , στο Αγρίνιο , θα πραγματοποιηθεί η έναρξη της Agrinio Goalkeepers Academy .

Οι ειδικοί στην εκπαίδευση του τερματοφύλακα , Κώστας Νικολαΐδης (πρώην προπονητής τερματοφυλάκων ΠΑΕ Παναιτωλικός , κάτοχος διπλώματος UEFA B και UEFA A’ Goalkeeping ) και Γιάννης Καραβασίλης (πρώην προπονητής τερματοφυλάκων Ακαδημιών , ΠΑΕ Παναιτωλικός , κάτοχος διπλώματος UEFA C , αναπτυξιακών ηλικιών και UEFA B , Level 1) ένωσαν τις δυνάμεις τους προκειμένου να μυήσουν στα μυστικά της θέσης τους νεαρούς και ταλαντούχους τερματοφύλακες της περιοχής μας .

Στην εναρκτήρια εκδήλωση , θα παρουσιάσουν την φιλοσοφία της σχολής τους ενώ θα πραγματοποιηθούν μικρές προπονητικές μονάδες με την συμμετοχή νεαρών τερματοφυλάκων . Για όλους τους συμμετέχοντες θα μοιραστούν δωρεάν αναμνηστικά μπλουζάκια της σχολής .

Για όσους ακόμη δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή , μπορούν να το κάνουν στα τηλέφωνα 6932953040 και 6981178451 ως και το Σάββατο 14/09 .

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό .

Ευχαριστώ πολύ και ελπίζω στην παρουσία σας .