Η ομορφιά του ποδοσφαίρου σε όλο της το μεγαλείο το Σάββατο στο γήπεδο του Νεοχωρίου. Η ΑΕΜ αν και βρέθηκε να χάνει από το πρώτο ημίχρονο με 1-0 εντούτοις ισοφάρισε ένα λεπτό πριν την λήξη του αγώνα, και στην παράταση πήρε την μεγάλη νίκη-πρόκριση με 3-1 στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΑ.

Όσο αφορά την εξέλιξη του αγώνα οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και στο 29΄ο Γ. Φράγκος με σουτ έξω από την περιοχή δίνει το προβάδισμα στον Όμηρο Νεοχωρίου.

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέκαμψαν είχαν δοκάρι στο 71΄με τον Κοντογιάννη, εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι αγωνίζονταν με παίχτη παραπάνω (στο 79΄δέχθηκε κόκκινη κάρτα ο Βαλτογιάννης), και στο 89΄έφεραν το ματς στα «ίσα» με σουτ του Φονταλή

Η παράταση άνηκε ολοκληρωτικά στην ΑΕΜ που κατόρθωσε στο 94΄να πάρει προβάδισμα στο σκορ με αυτογκόλ του Μπαλαμπάνη, μετά από σέντρα του Κοντογιάννη, και να διαμορφώσει το τελικό 1-3 στο 115΄με σκόρερ τον Horper.

Διαιτητής: Τσοπλάκος

Βοηθοί: Αλεξόπουλος, Βασιλόπουλος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Όμηρος Νεοχωρίου (Ανωγιάτης- Λιαπίκος)

Μπότας, Παπανικολάου(100’ λ.τρ. Αθανασόπουλος), Μάτσιγγας, Μπαλαμπάνης, Κουρσάρης, Θεοδωρίδης, Κράνης, Βαλτογιάννης, Χαλαζιάς (111΄Καμαριάρης), Φράγκος Γ. (60΄Φράγκος Τ), Ρεπανίδας (74΄Βρέττας)

ΑΕ Μεσολογγίου (Γιώργος Ασπρογέρακας)

Μανιάτης, Παλιάτσας, Κοντομήτσος (74΄ Κ. Παναγιωτόπουλος), Ντζιμάνης, Ρεπετσάς, Φονταλής, Λίτσος, Πιστιόλης, Ευθυμίου (46΄Κοντογιάννης), Γαβρίνας (64΄Σωτηρόπουλος), Horper.