Ο Παναιτωλικός παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, ο Πανιώνιος πλησίασε επικίνδυνα και το κλίμα στο εσωτερικό παραμένει βαρύ.

Είναι δεδομένο πως οι Αγρινιώτες θα κινηθούν δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου και έχουν ξεκινήσει από τώρα να εξετάζουν περιπτώσεις που θα αλλάξουν την ποιότητα του έμψυχου δυναμικού.

Επιθυμία του Μάκη Χάβου είναι να υπάρξουν τουλάχιστον τέσσερις προσθήκες που θα μπουν άμεσα στη βασική ενδεκάδα.

Μεταγραφή θα υπάρξει στη θέση του τερματοφύλακα και στα μετόπισθεν, συγκεκριμένα στο αριστερό άκρο. Στη μεσαία γραμμή αναζητείται αμυντικός μέσος και επιτελικός χαφ, ενώ στο κομμάτι της επίθεσης υπάρχει ανάγκη για έναν εξτρέμ και έναν επιθετικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, στο στόχαστρο των «καναρινιών» βρίσκεται ένας παλαιός γνωστός, ο Νίκο Μαρτίνες.

Ο Αργεντίνος χαφ ανήκει στο ρόστερ του Άρη από το καλοκαίρι του 2018, ωστόσο η προσφορά του δεν είναι ικανοποιητική. Βρίσκεται εκτός πλάνων των εκάστωτε προπονητών και στον Παναιτωλικό θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την συγκυρία.

Θυμίζουμε ότι ο Μαρτίνες αγωνίστηκε στους Αγρινιώτες από τον Ιανουάριο του 2014 μέχρι το καλοκαίρι του 2015, όπου σε 43 συμμετοχές πέτυχε πέντε γκολ και μοίρασε 10 ασίστ.

Ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχει μία πτωτική πορεία, αλλά στον Παναιτωλικό θεωρούν ότι θα μπορέσει να δώσει λύσεις στο δημιουργικό κομμάτι και να βρει τον καλό του εαυτό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι κυανοκίτρινοι έχουν την ευκαιρία να ηρεμήσουν και να δουλέψουν στη διακοπή δύο εβδομάδων της Super League λόγω εθνικών ομάδων.

Ακολουθεί το εντός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό και εν συνεχεία ο Παναιτωλικός έχει ντέρμπι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.