Στο 0-0 έμειναν Ιδομενέας Εμπεσσού και ΑΟ Ελαιοφύτου στον Εμπεσσό, για την 6η αγωνιστική του Γ΄ομίλου της Β’ κατηγορίας ΕΠΣ Αιτωλ/νίας.

Πρώτη καλή στιγμή στο 10ο λεπτό σέντρα από τον Λάγο στο δεύτερο δοκάρι, σουτ στην κίνηση από τον Καρακασίδη αποκρούει ο Καϊπάνος Β.  Οι γηπεδούχοι απείλησαν στην συνέχεια με σουτ με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να δηλώνει παρόν. Στο 26 ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με σέντρα από το Ζαφείρη Γ., η μπάλα φτάνει στον Κοκοσούλα με τον τελευταίο να κάνει το σουτ στην κίνηση, λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του Μάλλιου. Μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟΕ στο 42ο λεπτό , εκτέλεση φάουλ από το κέντρο του Κοκοσούλα, και αφού χτύπησε στο έδαφος καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια ο Καϊπάνος να κάνει την κεφαλιά με το Μάλλιο να βγάζει πάνω στην γραμμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 51ο λεπτό, ο Καππές από την γραμμή προσπάθησε να νικήσει τον Καϊπάνο με πλάσε, με τον τελευταίο να αποκρούει, η μπάλα να φτάνει στον Λαγό Α. , να κάνει το σουτ και πάλι ο Καϊπάνο είχε απάντηση. Στο 70ο λεπτό ενώ οι φιλοξενούμενοι βρισκόταν στην αντεπίθεση ο διαιτητής διέκοψε την φάση, δείχνοντας απευθείας κόκκινη κάρτα στο αμυντικό της ομάδας του ΑΟΕ, Καϊπάνο Γ μέσα έντονες αντιδράσεις των φιλοξενουμένων.  Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το 90′, και Ιδομενέας και ΑΟΕ να μοιράζονται τους βαθμούς..

Γήπεδο: Εμπεσσού

Διαιτητής: ΠΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
Βοηθοί: ΚΑΣΒΙΚΗΣ Γ. – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Κ.

Γιατρός αγώνα: ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ

Συνθέσεις:

ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ ΕΜΠΕΣΣΟΥ: Μαλλιός Α., Αντωνίου Μ., Τριφέρης Θ., Τσιάκαλος Χ., Μανώλης Α.,  Μασκλαβάνος Σ., Λαγός Π., Καππες Π., Καρακασίδης Β., Μανιφάδας Σ., Λαγός Α.

ΑΟ ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ: Καϊπανος Β. Ζαφείρης Γ, Βασιλείου Σ, Καϊπανος Γ, Κόκκαλης Θ, Μολώνης Θ, Πεταρούδας Κ, Κοκοσούλας Γ, Τσινιάς Η, Τσιρογιάννης Θ, Παπαθανασόπουλος Ι.

Πηγη: trianteikanews.blogspot.com