Ντέρμπι , μεταξύ δυο ομάδων που επιδιώκουν το «κάτι παραπάνω» στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας του 2ου ομίλου έγινε την Κυριακή το πρωί στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου.

Ο πρωτοπόρος μέχρι σήμερα Αστέρα Καμαρούλας αντιμετώπισε τον ΑΟ Ρηγανά σε ένα δυνατό ματς ανάμεσα σε δυο ισοδύναμες ομάδες της κατηγορίας. Μεγάλος νικητής ο ΑΟ Ρηγανά,(2-1) και μάλιστα με ανατροπή απέναντι στον Αστέρα που αν και ξεκίνησε καλά την αναμέτρηση πήρε προβάδισμα στο σκορ, αλλά στην επανάληψη δέχθηκε δυο γκολ.

Δυνατό ξεκίνημα από τον Αστέρα Καμαρούλας , που μόλις στο πρώτο λεπτό προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Σπυρόπουλου, αλλά οι Δήμος και Σαμψώνας δεν κατάφεραν από καλή θέση να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 10΄ο Αστέρας Καμαρούλας άνοιξε το σκορ με τον Κορέτση, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την κάθετη μπαλιά του Σαμψώνα, και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στην συνέχεια άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες στο γήπεδο(αποβλήθηκε στο 29΄με δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) ο Σαμψώνας), και οι φιλοξενούμενοι πήραν «μέτρα» στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας μάλιστα μεγάλη ευκαιρία στο 45΄με κοντινή κεφαλιά του Μπαρτζιώκα που έφυγε ελάχιστα άουτ, μετά από παράλληλη σέντρα του Πελεκάνου.

DSC01247

 

Στην επανάληψη ο ΑΟ Ρηγανά με ποδοσφαιριστή παραπάνω στον αγωνιστικό χώρο κατόρθωσε σε διάστημα 3 λεπτών να κάνει την «ανατροπή» και να πάρει προβάδισμα στο σκορ.

Στο 52΄ μετά από ατομική προσπάθεια και σουτ ο Τύμπας έφερε το μάτς στα «ίσα» και 3 λεπτά αργότερα ο Καραχάλιος εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων και με σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Παπαθανασόπουλου, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα

Στην συνέχεια και πάλι ο ΑΟ Ρηγανά απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση του Καλογεράκη που έφυγε ελάχιστα άουτ, για να φτάσουμε στο 70΄της αναμέτρησης που «αποκαταστάθηκαν» οι αριθμητικές ισορροπίες» όταν ο Καραγιάννης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα από το διαιτητή της  για μαρκάρισμα στον Δήμο.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ο Αστέρας Καμαρούλας προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση , αλλά στο 80΄ο Δήμος, και στο 81΄ο Αριστόπουλος δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

 

Διαιτητής: Γκιάφης

Βοηθοί: Μπουκουβάλας, Κασβίκης Ι.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αστέρας Καμαρουλας (Παναγιώτης Βραχωρίτης)

Παπαθανασόπουλος, Αριστόπουλος, Πίτλιγκερ, Τσακανίκας, Γιώτης(70΄Νιτσάκης), Νταλιάνης, Σαμψώνας, Πετρονικολός(20΄λ.τρ. Καπέλης), Δήμος, Κορέτσης(65΄Παναγιωτόπουλος), Νικολόπουλος (85΄Σταθοχρηστόπουλος)

ΑΟ Ρηγανά (Βαγγέλης Κοτρότσος)

Σπυρόπουλος, Σαγάνας, Κωστόπουλος, Μπαρτσιώκας, Καραγιάννης, Αθανασίου, Γιώτης(88΄Τσάμης), Καραχάλιος, Πελεκάνος, Τύμπας(68΄Κωστής), Καλογεράκης

Φωτορεπορτάζ την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου