Σεφτέ στις νίκες έκανε ο Παναιτωλικός κόντρα στον ΟΦΗ και ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς ήταν ο Αντμίρ Μπαΐροβιτς.

Λίγες μέρες πριν ο Σουηδός επιθετικός είχε μείνει εκτός αποστολής για το ματς με την Ξάνθη. Είχαμε ενημερώσει εκ των προτέρων πως θα συμβεί αυτό, καθώς στην ομάδα προβληματισμένοι με τη συνολική απόδοσή του.

Πριν από τον ΟΦΗ, όμως, του κατέστη σαφές πως θα πάρει μία τελευταία ευκαιρία. Εάν την πετούσε και αυτή στα σκουπίδια, το διαζύγιο έπρεπε να θεωρείται δεδομένο.

Εκείνος, όμως, έκανε ακριβώς το αντίθετο. Την έπιασε από τα μαλλιά και θύμισε σε όλους ότι παραμένει ένας παίκτης με ποιότητα. Και δεν έχει πολλούς τέτοιους ο Παναιτωλικός φέτος με τα λάθη που έγιναν το καλοκαίρι.

Παραμονή του κυριακάτικου (22/12) ματς, του έγινε φροντιστήριο. Εκεί φαίνεται πως κατάλαβε τα λάθη του και το τι πρέπει να κάνει και μία μέρα μετά υπέγραψε τη νίκη της ομάδας του. Γκολ και ασίστ και κάπως έτσι ο Παναιτωλικός προσπέρασε τον Πανιώνιο.

Το τι θα γίνει με τον Μπαΐροβιτς θα φανεί προσεχώς. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι επιστρέφει ο Καμαρά, θα αποκτηθεί φορ και την ίδια στιγμή ο παίκτης ψάχνεται για αλλού. Οριστική απόφαση, όμως, δεν υπάρχει από καμία εκ των δύο πλευρών έως τώρα.

https://www.sportime.gr/