Σύμφωνα με την προκύρηξη του πρωταθλήματος  στους αγώνες  play-out για την παραμονή στην Β΄κατηγορία ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην έδρα του σωματείου που κατέλαβε την τελευταία θέση (ΑΟ Ελαιοφύτου). Στην περίπτωση που στον 1ο αγώνα, κερδίσει το σωματείο που κατέλαβε την προτελευταία θέση (Άρης Λεπενούς) στην κανονική περίοδο, ο 2ος αγώνας δεν θα διεξαχθεί και το σωματείο αυτό έχει ήδη παραμείνει στην κατηγορία.

Έτσι λοπόν μετά την Σαββατιάτικη νίκη ο Άρης Λεπενούς θα αγωνίζεται κιαι την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν στην Β΄κατηγορία ένώ ο ΑΟ Ελαιοφύτου υποβιβάσθηκε στην Γ΄κατηγορία.

Ένα- ματς μια κατηγορία, διεξάγονταν το Σάββατο στο γήπεδο του Ελαιοφύτου. Ο Άρης Λεπενούς πετυχαινοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο πήρε την νίκη της χρονιάς απέναντι στον ΑΟ Ελαιοφύτου με 2-1 και πανηγύρισε την παραμονή στην Β΄κατηγορία.

Στον αγωνιστικό χώρο ο Άρης Λεπενούς προηγήθηκε στο 28΄με σουτ του Σουροβέλη, ενώ στο 58΄ο Φλούδας επίσης με σουτ έδωσε προβάδισμα δυο γκολ στην ομάδα της Λεπενούς.

Το τελικό 1-2 διαμόρθωσε στο 84΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Τσινιάς. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι δυο ομάδες τελείωσαν το 90λεπτο με 10 ποδοσφαιριστές εξαιτίας της αποβολής του Ασημακόπουλου (ΑΟ Ελαιοφύτου), και Βαμβακά Ν.( Άρη Λεπενούς)

Διαιτητής: Τσαμπάς

Βοηθοί: Βλάχος, Σπυρόπουλος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Ελαιοφύτου (Λάμπρος Καρδαράς)

Καϊπάνος, Β.,  Χαραλάμπους, Ασημακόπουλος, Καϊπάνος Γ., Μολώνης (53΄Ζαφείρης), Κανιώτης, Τσιρογιάννης, Πεταρούδας (75΄Ντούλιας), Αυδής (79΄Ρήγας), Κοκοσούλας, Καπετανάκης (63΄Τσινιάς)

Άρης Λεπενούς (Παναγιώτης Ασπρογιάννης)

Πεσλής, Πιστιόλης, (53΄Θώδης Α), Καρασάββας), Πετανίτης Β. Σουροβέλης, Βαμβακάς Χ., Ζενέλι, Θώδης Ι, (76΄Μουρτζιάπης), Τζαμαλής (88΄Καλαντζής), Βαμβακάς Ν., Φλούδας Θ.( 67΄ Πετανίτης Ν.)