Ο Πανιώνιος θα παραταχθεί στον τελικό παραμονής στη Super League κόντρα στον Παναιτωλικό την Κυριακή (23/2, 15:00) με τον μέχρι πρότινος τεχνικό της ομάδας Νέων του συλλόγου, Δημήτρη Κοροπούλο.

Ο νεαρός προπονητής ανέλαβε τις προπονήσεις της ομάδας τις προηγούμενες μέρες και είναι αυτός που με τις οδηγίες του θα προσπαθήσει να δώσει τη νίκη στην ομάδα της Νέας Σμύρνης και να την κρατήσει ζωντανή στην υπόθεση παραμονή.

Στην αποστολή των Νεοσμυρνιωτών επέστρεψαν οι Ευαγγέλου, Οικονομίδης, και Παπανικολάου ενώ εκτός έμειναν οι Μίκο, Σίντι Αλί, Δούμτσιος και οι τραυματίες Άρσε, Μαξίμοβιτς, Μιλόγεβιτς.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Πανιώνιος αναφέρει:

«Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Μετά το τέλος της, ο Δημήτρης Κοροπούλης, ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν 18 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Κότνικ, Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Σαραμαντάς, Λυμπεράκης, Ρέντζας, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Ρέτσος, Τσιλούλης, Καμαρά, Εμμανουηλίδης, Γρίβας, Αραμπούλι, Ευαγγέλου, Οικονομίδης, Παπανικολάου».

https://www.sportime.gr/