Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 τον Παναιτωλικού στο Καραϊσκάκη. Ο Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο, κρατάει χαμηλά την μπάλα και στη συνέντευξη Τύπου,  αναφέρθηκε και για την ομάδα του Παναιτωλικού:

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε για τον Παναιτωλικό:

Δύσκολη νίκη, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Παναιτωλικός ήταν και αρκετά δυνατός στο παιχνίδι του;

«Ο Παναιτωλικός έπαιξε χαμηλά στην άμυνά του. Αυτό από εμάς χρειαζόταν υπομονή. Την είχαμε κάποιες στιγμές, όχι σε όλες. Δεν είχαμε φρεσκάδα και είχαμε αρκετά προβλήματα».

Τόσο ο Μαντί όσο και ο Μπουχαλάκης. Δεν είχαμε μαζί μας τον Γκιγιέρμε ή τον Καφού. Παρόλα αυτά καναμε ένα έξυπνο παιχνίδι. Όσοι αγωνίστηκαν έπαιξαν με έξυπνο τρόπο και υπομονή. Ο Παναιτωλικός δεν μας απείλησε παρά μόνο μία φορά. Επίσης ο Ελ Αραμπί είχε προβλήματα στο παιχνίδι. Τα περιμέναμε αυτά τα προβλήματα. Αλλά δεν περιμέναμε τον Παναιτωλικό να παίξει αμυντικά. Πρώτη φορά τον είδαμε τόσο κλειστά. Προσπάθησε με αυτόν τον τρόπο να μας εμποδίσει αλλά τα καταφέραμε. Όσον για την σκληρότητα του Παναιτωλικού σε γενικές γραμμές ήταν μέσα στα όρια. Εκτός από την φάση του Σα. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι έγινε επίτηδες, αλλά ήταν μεγάλη απροσεξία και ήταν κάτι επικίνδυνο. Αυτές οι φάσεις πρέπει να ελέγχονται στο VAR για να τιμωρούνται οι παίκτες. Επίσης να τονίσουμε ότι ο Σα ήταν πρωταθλητής κουράγιου. Είχε σημαντικό τραυματισμό και δεν δέχτηκε να γίνει αλλαγή. Γιατί ήξερε ότι χρειαζόμασταν τις αλλαγές για να ξεκουράσουμε παίκτες. Και στο ημίχρονο τον ρωτήσαμε και είπε όχι.

Πόσο σας δυσκόλεψε η αμυντική λειτουργία του Παναιτωλικού; Οι αλλαγές σας ήταν αυτές οι οποίες έδωσαν τις λύσεις; Και επίσης ξεχωρίσατε κάποιον παίκτη από τον αντίπαλο;

«Η αλήθεια είναι ότι προσπαθήσαμε να αναλύσουμε αρκετά την ομάδα του Παναιτωλικού. Ασχολούμαστε όμως με την δική μας ομάδα. Δεν μελετάμε ατομικά τους παίκτες των αντιπάλων μας. Μετράμε τις δικές μας δυνάμεις. Αν είχε μετρήσει το γκολ του Ελ Αραμπί ή αν είχαμε σκοράρει νωρίτερα θα ήταν διαφορετικά. Ο Παναιτωλικός έπαιξε για πρώτη φορά τόσο κλειστά και μας δυσκόλεψε. Άργησε να έρθει το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο βάλαμε το γκολ και εκεί πλέον λύθηκαν τα πράγματα για εμάς. Είδαμε και τον Παναιτωλικό κάπως κουρασμένο. Αλλά ήμασταν και εμείς κουρασμένοι, αλλά δεν τα παρατήσαμε. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που αναγκάζει τους αντιπάλους να υποχωρούν και άψογη τακτικά. Έχει παίκτες που τα δίνουν όλα και έχει πνεύμα που δεν τα παρατάει ποτέ. Σημαντικό χαρακτηριστικό μας είναι ότι δεν δεχόμαστε γκολ. Είμαστε μία ομάδα η οποία έχει δεχτεί μόλις 9 γκολ και δεν παίζουμε αμυντικό ποδόσφαιρο, αλλά επιθετικό».