Το μεγαλύτερο πρόβλημα που είχε ο Παναιτωλικός στο δεύτερο μισό της σεζόν ήταν το κέντρο της άμυνας. Γιοβάνοβιτς και Μαρσιάλ αποχώρησαν, ο Σιέστεντ ελλείψει επιλογών και όσο ήταν υγιής “βαφτίστηκε” στόπερ, αλλά είναι αμυντικό χαφ και από ένα σημείο και μετά η χρονιά βγήκε με τα… ψέμματα με δίδυμο Μαλή – Λιάβα μέχρι να εμφανιστεί ο νεαρός Κωνσταντόπουλος.

Δεδομένο λοιπόν πρέπει να θεωρείται ότι ο Παναιτωλικός θα αποκτήσει 11αδάτο κεντρικό αμυντικό. Ένας σίγουρα μπορεί και δεύτερος.

Οι περιπτώσεις των Λισγάρα και Καρασαλίδη έπεσαν στο τραπέζι, αλλά προς το παρόν τίποτα παραπάνω. Του Παπάζογλου είναι μια που ακόμα δεν έχει προχωρήσει. Στα «καναρίνια» σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime προτάθηκε ο Λουτσιάνο Καστάν. Πρόκειται για Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό που αγωνίζεται σε ομάδα β’ κατηγορίας της πατρίδας του. Γνώριμο όνομα στο Ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό, αφού πριν τρία καλοκαίρια είχε παρουσιαστεί ως μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ.

Λίγο πριν κλείσει τα 31 του, ο ύψους 1,87 στόπερ από τον Ιανουάριο αγωνίζεται στην Σέντρο Σπορτίβο Αλαγκοάνο, με μόλις μια συμμετοχή. Το μεγαλύτερο μέρος της ποδοσφαιρικής του καριέρας το έχει περάσει αγωνιζόμενος στη Βραζιλία, με εξαίρεση τη διετία 2016-18. Πέρασε τον Ατλαντικό αρχικά για την Μρέστ (Β’ κατηγορία Γαλλίας), με την οποία αγωνίστηκε σε 32 παιχνίδια σκοράροντας και ένα γκολ και στη συνέχεια μετακόμισε στο Κατάρ για λογαριασμό της Αλ Κορ (19 συμμετοχές).

Τον περασμένο Ιανουάριο επέστρεψε στη Βραζιλία και αν στο Αγρίνιο προχωρήσουν την περίπτωση του δεν αποκλείεται να κάνει την δεύτερη απόπειρα στην Ευρώπη.