SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ЁϠ- Eʠ(֙ԏÑVɁ: ȁ́ӇӠć̏ЏՋϓ / EUROKINISSI)

Παναιτωλικός και Παναθηναϊκός έχουν χτίσει αρκετά καλές σχέσεις τους τελευταίους μήνες. Δεν είναι τυχαίο που τον Ιανουάριο έκανε το δρομολόγιο από την Αθήνα στο Αγρίνιο ο Αντονί Μουνιέ και λίγους μήνες μετά ο Νίκος Βέργος.

Ο Παναιτωλικός θα ήθελε να… τριτώσει αυτό με τον Δημήτρη Κολοβέτσιο. Δεν είναι η μοναδική ομάδα εντός συνόρων που θέλει τον Λαρισαίο στόπερ, αλλά έχει προβάδισμα για αρκετούς λόγους. Αρχικά τα «καναρίνια» έχουν αποφασίσει να τον περιμένουν γνωρίζοντας πως είναι ενδεχομένως η καλύτερη δυνατή επιλογή για εκείνους.

Ωστόσο, δεν είναι όλα τόσο απλά. Από την πρώτη στιγμή έχουμε ενημερώσει ότι ο Κολοβέτσιος έχει ως προτεραιότητα το εξωτερικό. Σκοπεύει να περιμένει λίγο ακόμα μήπως βρει αυτό που ψάχνει. Αυτός ήταν και ο λόγος που ζήτησε προθεσμία κάποιων ημερών πριν απαντήσει στον Παναιτωλικό.

Από εκεί και πέρα, ο καθένας αντιλαμβάνεται τους λόγους για τους οποίους θα μπορούσαν οι Αγρινιώτες να τον δελεάσουν. Είναι μία οργανωμένη ομάδα, πληρώνουν στην ώρα τους και τη νέα σεζόν φιλοδοξούν να παρουσιαστούν εμφανώς καλύτεροι. Και μπορεί το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή να αποτελεί αξεπέραστο εμπόδιο για τον Παναιτωλικό, όμως, κάπου εκεί μπαίνουν οι σχέσεις των δύο κλαμπ. Ο Παναθηναϊκός και συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης του είναι διατεθειμένος να καλύψει μέρος του συμβολαίου εάν ο παίκτης καταλήξει στο Αγρίνιο.

https://www.sportime.gr/