Μια από τις περιπτώσεις παιχτών που είχαν το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον το φετινό καλοκαίρι, και κατά την διάρκεια της προετοιμασίας είναι αυτή του Μάριο Τσαούση.

Σύμφωνα με το σημερινό δημοσίευμα της ημερήσιας αθλητικής εφημερίδας Live Sport, ο νεαρός αριστερός μπακ, όπως όλα δείχνουν φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναιτωλικό, μετά τις επαφές των τελευταίων ημερών ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Η μετακόμιση του Τσαούση ατο Αγρίνιο έχει κλειδώσει και αναμένεται να είναι στην ίδια λογική με του Μελίσσα, δεδομένου ότι ο Παναιτωλικός δεν ασχολείται με δανεισμούς.

Ο νεαρός αριστερός μπακ αναμένεται να μετακομίσει ελεύθερος στο Αγρίνιο, αν και ο ΠΑΟΚ διατηρεί ποσοστό 50%, σε πιθανή μεταπώλησή του, καθώς και την δυνατότητα επαναπόκτησης του παίκτη στο μέλλον.

Ο Μάκης Χάβος εμπιστεύεται τον νεαρό ποδοσφαιριστή, θα του δώσει ένα σημαντικό ρόλο στην ομάδα(ουσιαστικά μαζί με τον Βάντερσον στο αριστερό άκρο της άμυνας), και άμεσα αναμένεται να οριστικοποιηθεί το θέμα της μεταγραφής του στην ομάδα του Αγρινίου.