Βοσνία – Ολλανδία Προγνωστικά & Ανάλυση στο Πάμε Στοίχημα

Αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Α’ Κατηγορίας του Nations League, με τη Βοσνία να υποδέχεται στο «Μπίλινο Πόλιε» την Ολλανδία. Το ματς θα διεξαχθεί στις 19:00, κεκλεισμένων των θυρών.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αμφότερες με ικανότατους επιθετικούς, ταυτόχρονα και με αδυναμίες στα μετόπισθεν. Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι, επιλογή στο κουπόνι οπαπ το Over 2.5 Goal με απόδοση 1.84 στη sportingbet

Ενδιαφέρον Στατιστικά Βοσνίας:

Τα 5 τελευταία της είχαν σύνολο 2-3 G

Τα 3 πιο πρόσφατα από αυτά είχαν G/G

Δέχτηκε γκολ και στα 4 τελευταία εντός

ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ – Το βράδυ της Πέμπτης, είδε τα όνειρά της για πρόκριση στην τελική φάση του Euro να γκρεμίζονται, γνωρίζοντας οδυνηρό αποκλεισμό στα πέναλτι από τη Βόρεια Ιρλανδία (4-2, 1-1 καν. αγώνας και παράταση). Το παιχνίδι ξεκίνησε γι’ αυτήν με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς άνοιξε το σκορ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο (13’), ωστόσο, στις αρχές του δευτέρου μέρους (53’) η Βόρεια Ιρλανδία έφερε το ματς στα ίσα, με το 1-1 να διατηρείται τελικά μέχρι και το φινάλε της παράτασης.

Στη διαδικασία των πέναλτι η Βόρεια Ιρλανδία αποδείχθηκε πιο εύστοχη από τη Βοσνία και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό των πλέι οφ όπου θα αντιμετωπίσει τη Σλοβακία.

Αγωνιστικά Νέα: Σε καραντίνα έχουν τεθεί ο βοηθός του Μπάγεβιτς, Ρούσμιρ Κβικ, καθώς και ο μέσος Ντούλιεβιτς (Μ, 23/1). Συνεχίζουν εκτός, όπως και οι τραυματίες Μπίτσακτσιτς (Α, 35/3), Τσίβιτς (Α, 11/1), Στεφάνοβιτς (Μ, 13/1), Ιζέτ Χαΐροβιτς (Μ, 27/6) και Κόλγιτς (Ε, 4/0). Ο «Ντούσκο» δήλωσε πως αρκετοί παίκτες ταλαιπωρούνται από μικροτραυματισμούς, ενώ άλλοι είναι κουρασμένοι, οπότε δεν αποκλείεται να γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα.

Ενδιαφέρον Στατιστικά Ολλανδίας:

Δύο σερί ήττες με σκορ 1-0

Μετρά 5 σερί N/G, τα 4 με σύνολο 0-1 G

Πέτυχε 2+γκολ στα 4/6 τελευταία εκτός

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – Το ντεμπούτο του Φρανκ Ντε Μπουρ στον πάγκο της συνδυάστηκε με ήττα, καθώς μεσοβδόμαδα ηττήθηκε 0-1 σε φιλικό από το Μεξικό. Ασύνδετη ελέω των αρκετών αλλαγών που έκανε στην ενδεκάδα ο νέος τεχνικός των «οράνιε», είναι χαρακτηριστικό ότι χρειάστηκε να φτάσουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο για να δημιουργήσει η Ολλανδία την πρώτη της κλασική φάση για γκολ.

Στο Nations League τον περασμένο μήνα, έχοντας υπηρεσιακό τεχνικό στον πάγκο, επικράτησε 1-0 της Πολωνίας (4/9) και ηττήθηκε 0-1 από την Ιταλία (7/9). Την προσεχή Τετάρτη θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ιταλία.

Αγωνιστικά Νέα: Ο 50χρονος τεχνικός πέτυχε τον στόχο του, καθώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός στο φιλικό, βέβαια έχει να διαχειριστεί την τεράστια απουσία του τιμωρημένου Μέμφις Ντεπάι (Ε, 55/19), ο οποίος είναι σημείο αναφοράς στο παιχνίδι των «οράνιε». Πιθανότατα ο φορμαρισμένος Λουκ ντε Γιονγκ θα τον αντικαταστήσει στην κορυφή της επίθεσης, με τους Προμές, Μπέρχαους στις «πτέρυγες». Επανέρχεται στη μεσαία γραμμή ο αστέρας της Μπαρτσελόνα και οργανωτής, Φρένκι ντε Γιονγκ.

Χρήσιμα Προγνωστικά Στοιχήματος: