Πετυχαίνοντας δυο γκολ στα τελευταία δέκα λεπτά της αναμέτρησης ο Αστέρας Κυψέλης νίκησε με 2-0 την ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου και «ζευγάρωσε» τις νίκες στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας (2ος όμιλος) που συμμετέχει.

Δυνατό ματς με πολλές φάσεις εκατέρωθεν έγινε την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο της Κυψέλης. Και οι δυο ομάδες ήθελαν την νίκη, με τους γηπεδούχους τελικά να παίρνουν το τρίποντο, σε καθοριστικά σημεία του αγώνα.

Στο 79΄λοιπόν ο Αστέρας Κυψέλης άνοιξε το σκορ. Ο Ασβεστόπουλος από αριστερά κάνει την ατομική προσπάθεια, γυρίζει στον Κοθρούλα, που σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα .

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Καπετανάκης δέχθηκε κόκκινη κάρτα,(μαρκάρισμα στον Ρεντζέπη) και στην συνέχεια της φάσης ο Κοθρούλας εκτελεί το φάουλ  και ο Παναγιωτόπουλος με σουτ την στέλνει στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα

Διαιτητής : Προβίδας

Βοηθοί : Ροδάτος, Ξύστρας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ (Σήφης Μπούσγος)

Γεωργίου, Γκουτσέλης, Παπαγιάννης, Παναγιωτόπουλος, Ξανθόπουλος (77΄ Κερασιώτης), Ασβεστόπουλος (84΄ Δημόπουλος), Παπαθανασίου, Κοθρούλας, Μακρής Χ. (58΄ Γιαννακίδης), Ρεντζέπης, Ζώγας.

ΑΕΚ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (Βασίλης Βασιλόπουλος)

Ζώης, Τσούφης, Χολιασμένος, Καπετανάκης, Πριόβολος Α. (66΄ Αυγέρης), Κρανιάς (61΄ Μακρής Α.), Μαντόγλου, Παπαβασιλείου (83΄ Κατσιμπίνης), Τσιαμπούλας, Τριάντης (66΄ Μπραζιώτης), Στεργίου.