Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναγρινιακού για το ματς της πρεμιέρας με την Κασσιόπη – ΑΟ Κέρκυρας που θα γίνει στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου.

Ο προπονητής του συλλόγου Βασίλης Ξανθόπουλος, δηλώνει ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του , κατά την διάρκεια της προετοιμασίας και των φιλικών αγώνων που έγιναν. Αντιμετωπίζει δυο προβλήματα τραυματισμών. Πρόκειται για τον επιθετικό χαφ Μπάμπη Νάκο, και τον αριστερό μπακ Σπύρο Κάππα. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην διάθεσή του ώστε να επιλέξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για το συγκεκριμένο ματς.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 3.00 το μεσημέρι , και  θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού, με την κερκίδα του γηπέδου να είναι κλειστή και να επιτρέπεται μόνο, ότι αναφέρουν οι κανόνες διεξαγωγής του αγώνα.

Σε αυτό το παιχνίδι, ρέφερι θα είναι ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης από τα Γιάννενα, με βοηθούς τους συντοπίτες του Λάμπρο Διαμαντή και Σωτήρη Πάνο, ενώ, παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Χρυσόστομος Μάνθος από την Αχαΐα.

Ο αντίπαλος  Κασσιόπης- ΑΟ Κέρκυρας

Στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής δήλωσε συμμετοχή και θα αγωνίζεται στην φετινή σεζόν ο Κασσιόπης- ΑΟ Κέρκυρας . Προπονητής της ομάδας είναι ο Κώστας Χριστοφοράκης, ενώ σύμφωνα πάντα με πληροφορίες που πηγάζουν από το νησί των Φαιάκων, η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα!!

Το ρόστερ  αποτελείται κυρίως από ποδοσφαιριστές που ήταν στην περσινή Κ19 του συλλόγου ενώ τις τελευταίες ημέρες έγιναν ακόμη μερικές προσθήκες ποδοσφαιριστών.