Για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή ο Αράκυνθος Ματαράγκας φιλοδώρησε με 3 γκολ τον αντιπαλό του.

Μετά τον ΑΟ Λυγιάς , την Κυριακή ήταν η σειρά της ΑΕ Λεσινίου να δεχθεί 3 γκολ σε μια δυνατή έδρα, και από έναν αντίπαλο που έχει στόχο της υψηλές θέσεις της βαθμολογίας

Η εξέλιξη του χθεσινού ενενηντάλεπτου  γράφτηκε εν πολλοίς , μόλις από το πρώτο ημίχρονο, καθώς ο Αράκυνθος μπήκε σαν θύελλα στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησε ευκαιρίες , σημείωσε δυο γκολ, τα οποία αν δεν κλείδωσαν το «τρίποντο», τουλάχιστον έκαναν ιδιαίτερα δύσκολο τον στόχο του θετικού αποτελέσματος από την ΑΕ Λεσινίου.

Ο Αράκυνθος ξεκίνησε το ίδιο δυνατά και στο β΄ημίχρονο πετυχαίνοντας ένα ακόμη γκολ, (3-0) διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα, αν και μερικά λεπτά αργότερα δόθηκε ευκαιρία για ένα ακόμη γκολ, από τα 11 βήματα αλλά η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Ν. Μπανάκας με δυο  γκολ και ο Θ. Κουλουκούρας ήταν οι σκόρερ της αναμέτρησης.

Φάσεις και γκολ

20΄  Εκτέλεση κόρνερ του Κουλουκούρα άστοχη έξοδο του Ελευθεράτου αλλά τα σουτ του Πελεκάνου και του Κουζέλη βρήκαν τα σώματα των αμυντικών

35΄   1-0.  Ο Πελεκάνος από αριστερά γυρίζει στο ύψος του πέναλτι και ο Μπανάκας Ν. με πλασέ ανοίγει το σκορ.

45  2-0 Μετά από ωραίο συνδυασμό ο Κουλουκουρας Θ γυρίζει την μπάλα στην μικρή περιοχή και ο Μπανάκας Ν με προβολή κάνει το 2 -0

53  3-0 Ατομική  ενέργεια του Κουλουκουρα Θ περνάει 2 αντιπάλους και με έξοχο πλασέ κάνει το 3 -0

60 Ο Μπανάκας Ν ανατρέπεται από τον Παπαθανασίου το πέναλτι εκτελεί ο Κουλουκουρας Θ και στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητής : Ασημάκης

Βοηθοί: Μπουκουβάλας, Δημονίτσας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αράκυνθος Ματαράγκας ( Νίκος Πριόνας)

Κρέτσης, Μπούκαρης Π (85΄Τσιάγκαλος)., Ντόβας(46΄Βδουκάκης, 65΄ Καλαντζής), Μπούκαρης Χ., Τσιντζέλης, Λάκκας (46΄Αλεξανδρής), Πελεκάνος, Κουζέλης Δ., Μπανάκας Ν. (60΄Ευαγγελόπουλος), Κουλουκούρας θ., Κουλουκούρας Β.

ΑΕ Λεσινίου

Ελευθεράτος, Παπαθανασίου Π., Ντόμης Αρ., Γατσώρης, Παπαθανασίου Χ-Σ(68΄Γεωργίου),, Σαρδέλης (46΄Κοντοπάνος Π), Ντόμης Α. (85΄Παπαθανασίου Π), Ράπτης, Σεραφίγγος, Κοντοπάνος (62΄Παπανικολάου), Βαμβακάς (46΄Σεραφίγγος Ε)