Μπορεί για 90 λεπτά να δυσκολευόταν να περάσει ακόμα και το κέντρο, μπορεί να μην έκανε ούτε μία τελική και για άλλο ένα ματς να έδειξε το τρομερό πρόβλημα που έχει στη δημιουργία φάσεων, όμως, ο Παναιτωλικός στον Βόλο έμεινε όρθιος. Έστω και εάν έπαιζε με παίκτη λιγότερο για περισσότερη από μία ώρα αγώνα.

Ματς όπως αυτό που μετά την κόκκινη στο 28′ μοιάζουν χαμένα, είναι σημαντικό να παίρνεις βαθμό. Βοηθάει κυρίως στην ψυχολογία σου. Αυτό, λοιπόν, ήταν το πρώτο θετικό που είχε ο Παναιτωλικός από την επίσκεψή του στον Βόλο.

Το δεύτερο είναι εύκολο να το κατανοήσει κανείς και έχει ονοματεπώνυμο. Ο Νίκος Μελίσσας πραγματοποίησε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι. Στο πρώτο του ματς ως βασικός στους Αγρινιώρες φρόντισε να δείξει την ποιότητά του και να βάλει σε σκέψεις τον Τραϊανό Δέλλα για το ποιος πρέπει να παίζει κάτω από την εστία όταν γυρίσει ο Κρίστοφερν Κνετ.

Ακολουθεί ο αγώνας με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Κάθε αποτέλεσμα πλην της νίκης θα θεωρηθεί αποτυχία και ένα βήμα πίσω, αφού η ομάδα θα παραμείνει πολύ χαμηλά στη βαθμολογία μετά το φινάλε του πρώτου γύρου. Το γνωρίζει ο Δέλλας και οι ποδοσφαιριστές του.

https://www.sportime.gr/