Παναιτωλικός-Απόλλων: Ο Τραϊανός Δέλλας παραδέχτηκε πως η ομάδα του δεν άξιζε πολλά έτσι όπως έπαιξε, αλλά στάθηκε στα «περίεργα» σφυρίγματα όπως τα χαρακτήρισε!

Απογοητευμένος απ’ την ήττα του Παναιτωλικού απ’ τον Απόλλωνα, ήταν ο Τραϊανός Δέλλας. Ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου, αναφέρθηκε στην κακή εικόνα των παικτών του που ειδικά με όσα έδειξαν στο πρώτο μέρος, δεν άξιζαν κάτι πέραν της ήττας όπως είπε!

Ο Δέλλας αναφέρθηκε και στη διαιτησία, που όπως είπε ήταν κακή. Έκανε λόγο για περίεργα σφυρίγματα, τα οποία εκνεύρισαν τους παίκτες του μεγαλώνοντας το άγχος που έτσι κι αλλιώς είχαν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τραϊανού Δέλλα:

«Σύμφωνα με την εικόνα του πρώτου μέρους δεν έπρεπε να πάρουμε κάτι. Στο πρώτο μέρος ήμασταν κακοί, στο δεύτερο προσπαθήσαμε χωρίς να σημαίνει πως ήμασταν καλοί. Είχαμε μια πολύ κακή διαιτησία, ο διαιτητής ήταν σε πολύ κακή μέρα. Το δικό μας άγχος και αγωνία, τα έκανε ακόμη μεγαλύτερα, μπήκε ο εκνευρισμός από διάφορα σφυρίγματα περίεργα. Με την εικόνα του δεύτερου μέρους θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι κόντρα σε μια έμπειρη ομάδα.

Το γιατί πετάξαμε ένα ημίχρονο πρέπει να το βρούμε. Όπως και να έχει τη λύση θα τη βρούμε. Δεν μπορώ να κρατήσω κάτι, το ματς ήταν σημαντικό για εμάς, δυστυχώς δεν φάνηκε στο γήπεδο κι αυτό πληρώσαμε».