Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στην ΕΡΤ: «Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στο Μεσολόγγι. Έπαιξαν με μεγάλη ενέργεια, με μεγάλο ενθουσιασμό. Μας έβγαλαν εκτός ρυθμού. Αν δεν μπεις συγκεντρωμένος, αν δεν είσαι στο πνεύμα του παιχνιδιού και νομίζεις ότι είναι ένα εύκολο παιχνίδι, αρχίζει και γίνεται δύσκολο. Εγώ θα κρατήσω την αντίδραση της ομάδας στα τελευταία λεπτά, όπου παίξαμε καλή άμυνα, πασάραμε καλά, σουτάραμε καλά. Αυτό είναι ένα μάθημα για εμάς, ότι αυτή η ομάδα αν έχει την προσέγγιση ότι κάθε παιχνίδι είναι ένα παιχνίδι Euroleague, τότε θα υπάρξουν δύσκολες βραδιές. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

 
Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει αρκετή τακτική και σκληράδα. Αυτό είναι κάτι που κάνει πολύ δύσκολο και ενδιαφέρον το παιχνίδι και γι’ αυτό πολλοί παίκτες πηγαίνουν σε μεγαλύτερα πρωταθλήματα. Εμείς δεν έχουμε χρόνο να σκεφτούμε. Έχουμε μία μέρα προετοιμασίας για να παίξουμε άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι την Τρίτη. Σίγουρα είχαμε μία πολύ κακή προσέγγιση, σίγουρα δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι, αλλά κρατάω τον χαρακτήρα και την προσέγγιση που είχαμε όταν πέρασε μπροστά το Μεσολόγγι, γιατί παίξαμε εξαιρετικά και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Ο White έχει μία μικρή ενόχληση, ελπίζουμε να ταξιδέψει μαζί μας την Τρίτη. Ο Μαcκ έχει το διάστρεμμα που υπέστη με την Ρεάλ και ελπίζουμε αύριο να δοκιμάσει για να δούμε αν θα είναι στην αποστολή ή όχι.

Διδακτική για μένα είναι κάθε φάση. Αν δεν καταλάβουμε ότι κάθε παιχνίδι είναι ένας τελικός, η ομάδα δεν θα φθάσει εκεί που όλοι ονειρευόμαστε».