Η αποθέωση που επιφύλαξε στον… δικό του άνθρωπο και σημερινό του αντίπαλο Νίκο Παπανικολόπουλο ο Ντίνος Καλαμπάκος κάλυψε κάθε άλλη από τις δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα μεταξύ Λάρισας και Μεσολογγίου.

«Εύχομαι καλή επιτυχία στον Νικόλα, τον οποίο θεωρώ ως τον καλύτερο νέο Ελληνα προπονητή. Μπορείτε να μου πείτε ότι το λέω επειδή έχουμε συνεργαστεί, αλλά σας λέω ότι ο Νίκος δεν είναι από τους καλύτερους: Είναι ο καλύτερος! Είσαστε τυχεροί που τον έχετε εδώ, απολαύστε τον γιατί θεωρώ ότι τα επόμενα 4-5 χρόνια δεν θα τον έχουμε κοντά μας στην Ελλάδα».

Για το παιχνίδι και την κατάσταση της ομάδας του που αλλάζει ριζικά και… χωρίς να το θέλει, είπε: «Δεν έχω να πω πολλά. Ήταν πολύ καλή η Λάρισα, καλύτερη από εμάς. Ίσως η Λάρισα να είναι ο «φύλακας άγγελός μας», μια και στο κύπελλο «φάγαμε μια μεγάλη σφαλιάρα».

Ευτυχώς για μας αντιδράσαμε στη συνέχεια, κάναμε πολλά πράγματα και πετύχαμε. Ξαναήρθαμε στην Λάρισα και “φάγαμε ένα ηχηρό χαστούκι”. Έσβησε το …καντήλι της προηγούμενης ομάδας και πλέον, πρέπει να δημιουργήσουμε τη νέα. Θα έρθουν νέα παιδιά και θα μάθουμε στο τέλος της εβδομάδας ποιοι θα φύγουν.

Θα προετοιμαστούμε στη συνέχεια 10-15 ημέρες. Με όποιους μείνουν και έρθουν θα δημιουργήσουμε ένα νέο Μεσολόγγι και ελπίζω να είναι καλύτερο συγκριτικά μ’ αυτό το …πράγμα που δείχνουμε τώρα.

Για τις απουσίες: «Οι Γκριν και Σαχπατζίδης αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και δεν γνωρίζω αν θα είναι έτοιμοι και την επόμενη εβδομάδα. Έχουμε μάθει με προβλήματα και είχα την απαίτηση να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Αλλά σήμερα δεν παλέψαμε».