Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε αποκλειστικά στον Βασίλη Κωσταντόπουλο για τη νίκη στην Τρίπολη, για το ματς με τον Παναιτωλικό και το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί.

Για το τι περιμένει για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο:

Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Να μην μας μπερδεύει η θέση του Παναιτωλικού. Θα δούμε μία ομάδα με μεγάλη όρεξη να κερδίσει και να πάρει τους βαθμούς γιατί τους έχει ανάγκη. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, αποτελεσματικοί και με αυτοσυγκέντρωση.

Για το αν δούμε τον Όλεγκ Ρέιμπτσιουκ να μπαίνει στα βαθιά αμέσως:

Ελπίζουμε γιατί γι’  αυτό τον φέραμε. Είναι ένας παίκτης που τον πιστεύουμε και οτι έχει το ταλέντο να μας βοηθήσει. Όμως θα χρειαστεί χρόνο, να προσαρμοστεί. Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο να μπει κάποιος σε μία τόσο ποιοτική ομάδα. Όμως έχει πολλά προσόντα και ξέρουμε ότι θα μας βοηθήσει.
Ο Εμβιλά είναι μία άλλη περίπτωση παίκτη, καθώς ήρθε πολύ πιο έμπειρος, πολύ πιο έτοιμος και με περισσότερες εικόνες. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με τεράστια ποιότητα, που δείχνει πως πλέον έχει προσαρμοστεί απόλυτα, φαίνεται και στη συμμετοχή του στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας,

Για το αν ο Ολυμπιακός των πολλών γκολ είναι ο Ολυμπιακός που θέλει:

Αυτό που θέλουμε από τον Ολυμπιακό είναι να κερδίζει, όχι τόσο να κοιτάμε τα μεγάλα σκορ. Είμαστε ευτυχισμένοι που τα συνδυάζουμε, έχει να κάνει και με τον αντίπαλο, κάποιες φορές θα μας φρενάρει ο αντίπαλος, όμως εμείς πρέπει να κοιτάμε πάντα να κερδίζουμε και γι΄αυτό δουλεύουμε.
Το ότι παίζουμε έτσι και έχουμε τέτοια αποτελέσματα δεν σημαίνει ότι είναι εύκολο. Δεν έχει τελειώσει κάτι ακόμα, όλα είναι ανοιχτά γι’ αυτό θα πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να δουλεύουμε ώστε να παραμείνουμε πρώτοι και να συνεχίσουμε να παίζουμε το ποδόσφαιρο που παίζουμε.

Για τον Χασάν και αν θα τον υπολογίζει και πότε:

Συμπλήρωσε μία εβδομάδα προπονήσεων. Όμως είναι πολύ λίγος ο χρόνος αυτός. Είναι ανέτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης, η ασθένεια είναι πλέον πίσω, αλλά πρέπει να επιστρέψει η φυσική του κατάσταση.

Για μεταγραφές και τι ισχύει για Λοβέρα και Σισέ:

Η αγορά είναι ανοιχτή και όλα μπορούν να γίνουν. Βέβαια δεν μας αρέσει να έχουμε πολλούς παίκτες γιατί δεν υπάρχει χώρος ώστε να παίξουν. Αν όμως φύγει παίκτης του κορμούς της ομάδας, τότε θα πρέπει να έρθει άλλος στην θέση του για να κλείσει το κενό. Εξαρτάται από τις διαθέσεις της διοίκησης για το τι θα γίνει με τους παίκτες που θα φύγουν και αν θα φύγουν. Πάντως όποιος από τον πυρήνα της ομάδας φύγει θα αντικατασταθεί.