Σε αναζήτηση στόπερ βρίσκεται ο Παναιτωλικός και μία από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει  είναι ο Έντιν Τσότσαλιτς.

Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει παραστάσεις από Ελλάδα από το πέρασμά του από τον Πανιώνιο. Στα μέρη μας βρισκόταν έως το 2012 και στη συνέχεια πουλήθηκε στη Μακάμπι Χάιφα. Ακολούθησαν η Μαλίν στο Βέλγιο και η Ασκίσαρσπορ στην Τουρκία. Τελευταία του ομάδα η Αλτάι. Ωστόσο, παρουσιάζει τάσεις φυγής και ο Παναιτωλικός θέλει να το εκμεταλλευτεί.

Η Αλτάι βρίσκεται στην 4η θέση και ο στόχος της είναι να ανέβει στη Süper Lig. Υπάρχουν, όμως, θέματα πληρωμών όπως και στην πλειονότητα των ομάδων της συγκεκριμένης κατηγορίας. Πάνω εκεί φαίνεται ότι θα επιχειρήσει να πατήσει ο 33χρονος ώστε να μπορέσει να μείνει ελεύθερος.

Το κλειδί φυσικά αυτό θα είναι, να μπορέσει να πάρει την ελευθέρας του. Εάν κάτι τέτοιο γίνει, θα ανοίξει ο δρόμος για τους Αγρινιώτες. Εκείνοι, όμως, εξετάζουν ταυτόχρονα και κάποιες ακόμη περιπτώσεις θέλοντας να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο.

Από εκεί και πέρα, σε φάση αναμονής είναι στον Παναιτωλικό και για το θέμα του εξτρέμ. Δεν έχει καεί έως τώρα η υπόθεση του Έλντερ Μπαρμπόσα. Το αντίθετο μπορεί να πει κανείς. Παραμένει στο προσκήνιο, αλλά θα πρέπει και εκείνος να μείνει ελεύθερος από την Εκεί στα τελευταία επτά ματς πρωταθλήματος έχει αγωνιστεί μόλις μία φορά και αυτή για 18′.

https://www.sportime.gr/