Έτοιμος να ολοκληρώσει τη δεύτερη μεταγραφή του για τον Ιανουάριο είναι ο Παναιτωλικός. Πρόκειται για τον Έλντερ Μπαρμπόσα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Χατάισπορ.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ μέσω Instagram χαιρέτησε και ευχαρίστησε τους πάντες στην πρώην πια ομάδα του. «Θα είμαι πάντα ένας από εσάς» ανέφερε κλείνοντας και πακετάρει για Αγρίνιο. Εντός των επόμενων ημερών ο Παναιτωλικός θα τον ανακοινώσει.

Η είδηση είναι το συμβόλαιο που του προσφέρει. Για να τον πείσει, έκανε τη δική του οικονομική υπέρβαση. Τα τελευταία χρόνια δύσκολα έβρισκε κανείς αντίστοιχα συμβόλαια στους Αγρινιώτες. Η πολιτική τους ήταν να δίνουν κατά βάση 70άρια και οι εξαιρέσεις ήταν για λίγους. Όχι, όμως, σε τέτοιο επίπεδο.

Μέχρι το φινάλε της σεζόν ο Μπαρμπόσα θα βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό 90.000 ευρώ, ενώ για τον νέο χρόνο το ποσό θα διπλασιαστεί. Αν μη τι άλλο δύσκολα βρίσκεις σε μικρομεσαία ομάδα της Super League 1 τέτοιο συμβόλαιο.

Εξυπακούεται πως δίνοντας τόσα χρήματα στον Παναιτωλικό ευελπιστούν ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ να γίνει ο ηγέτης τους. Το πρόβλημα μεσοεπιθετικά είναι σαφές, φάσεις δύσκολα βγάζει η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα και αυτό είναι που άπαντες θέλουν να αλλάξει ώστε να μην υπάρχει άγχος μέχρι το φινάλε της φετινής σεζόν για την παραμονή στην κατηγορία.

https://www.sportime.gr/