Στο 59′ της αναμέτρησης του Παναιτωλικού με τον Ολυμπιακό ο Τραϊανός Δέλλας πέρασε στον αγωνιστικό χώρο, τον Ματσόλα. Ήθελε να του δώσει χρόνο, αλλά ο Αργεντινός φορ στάθηκε άτυχος.

Είκοσι λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 79′ ο Ματσόλα βγήκε από το παιχνίδι λόγω ενοχλήσεων. Η αλλαγή του ήταν αναγκαστική και πρόλαβε να παίξει με το ζόρι 20 λεπτά. Οι άνθρωποι του Παναιτωλικού έχουν την αγωνία τους για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή τους που έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Υπάρχουν σοβαροί φόβοι ότι ο ποδοσφαιριστής υπέστη νέα θλάση και ο Δέλλας θα στερηθεί τις υπηρεσίες του για το επόμενο διάστημα. Ο 30χρονος επιθετικός πρόσφατα επέστρεψε από θλάση και για τον ίδιο θα είναι ό,τι χειρότερο αν τελικά επιβεβαιωθούν οι φόβοι.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ματσόλα δεν μπορούσε να το χωνέψει ότι αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι. Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν πήγε στα αποδυτήρια μετά το τέλος της αναμέτρησης ξέσπασε. Ήταν σκασμένος ο παίκτης με το γεγονός ότι τραυματίστηκε ξανά και μάλιστα όλα δείχνουν ότι θα μείνει εκτός για σημαντικό διάστημα.

https://www.fosonline.gr/