Για επιθετικό κινείται ο Παναιτωλικός μετά από τον νέο τραυματισμό του Νίκολας Ματσόλα. Ο Αργεντινός φορ φαίνεται ότι υπέστη υποτροπή και εάν αυτό επιβεβαιωθεί, θα λείψει για σημαντικό χρονικό διάστημα. Εναλλακτικές είναι οι Νίκος Βέργος και Αζάντι με τον δεύτερο να μην έχει πείσει προς το παρόν. Ακόμα και το ενδεχόμενο δανεισμού του σκέφτονταν στο Αγρίνιο.

Εντός των επόμενων ημερών θα ξεκαθαρίσει το θέμα του φορ. Ο Παναιτωλικός έχει ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις και ενδεχομένως να έχουν γίνει και οι πρώτες επαφές. Η αγορά της Αργεντινής είναι πάντα στο κάδρο, αλλά στο τραπέζι έχει πέσει και το όνομα ενός Έλληνα φορ, του Νίκου Καρέλη.

Στην ολλανδική Ντεν Χάαγκ βρίσκεται ο 28χρονος επιθετικός και έχει οκτώ συμμετοχές χωρίς γκολ στο πρωτάθλημα και άλλες δύο στο Κύπελλο. Έχει χάσει, πάντως, τη θέση του βασικού και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το ενδεχόμενο αποχώρησής του φαντάζει εφικτό εάν φυσικά κυλήσουν όλα ομαλά με τους Αγρινιώτες.

Ο Καρέλης έχει πανηγυρίσει το νταμπλ με τον ΠΑΟΚ και ένα Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό το 2014. Έχει παραστάσεις από ευρωπαϊκές διοργανώσεις ενώ μεταξύ άλλων έπαιξε σε Γκενκ και Μπρέντφορντ. Τονίζουμε, όμως, και πάλι πως ταυτόχρονα τρέχει και μία περίπτωση Αργεντινού φορ και το τοπίο θα ξεκαθαρίσει προσεχώς.

https://www.sportime.gr/