Η καραντίνα που εισηγήθηκαν οι «ειδικοί» και δυστυχώς έκανε δεκτή για ακόμη μία φορά η Ελληνική Κυβέρνηση, δείχνει καθημερινά ότι θα καταστρέψει πολύ περισσότερους από αυτούς που υποτίθεται ότι «έσωσε».

Τη στιγμή που τα νοσοκομεία δεν μπορούν ανα αντεπεξέλθουν στο φόρτο των εισαγωγών, η εύκολη λύση είναι το σταμάτημα της οικονομίας. Όμως αυτό έχει δραματικές επιπτώσεις σε ελεύθερους επαγγελματίες και υπαλλήλους.

Η μέριμνα της κυβέρνησης είναι μόνο να μην ταυτιστεί με άσχημες εικόνες στα νοσοκομεία, καταστρέφοντας παράλληλα ολόκληρους κλάδους, όπως αυτού του αθλητισμού.

Ο ένας μετά τον άλλον κλάδο καταλαβαίνει πλέον ότι οι περίφημες καραντίνες εξυπηρετούν μόνο μια μικρή ομάδα συντεχνιών και μια προσωρινή εικόνα κυβερνώντων.

Οι υπάλληλοι των ενώσεων μετρούν από τον Μάρτιο τουλάχιστον 3 μισθούς μείον και έχουν έρθει σε πλήρη απόγνωση καθώς οι υποχρεώσεις τρέχουν. Ο αθλητισμός επίσης ή βρίσκεται στο στόχαστρο της περίφημης επιτροπής που των έχει καταστρ΄ψει ή στην καλύτερη περίπτωση βρίσκεται περιφρονημένος ως ο τελευταίος τροχός της αμάξης.

Η ένωση υπαλλήλων των ΕΠΣ λοιπόν έστειλε επιστολή και ζητάει το αυτονόητο: Το δικαίωμα στην εργασία και το άνοιγμα των γραφείων από τη 1 Φεβρουαρίου 2021.

Ακολουθεί η επιστολή:https://insport.gr/