Τη νίκη ήθελε ο Μιχάλης Γρηγορίου, αλλά είναι σημαντικός ο βαθμός σε μια δύσκολη έδρα όπως υποστήριξε.

Κάθε βαθμός για τη Λαμία είναι… χρυσάφι. Η ομάδα της Φθιώτιδας ήρθε 0-0 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, σε ένα ματς που ο Μιχάλης Γρηγορίου… δεν κατάλαβε πως δεν μπήκε γκολ, λόγω των πολλών ευκαιριών που υπήρχαν.

Ο τεχνικός της Λαμίας τόνισε πως η ομάδα του θέλει νίκες για να σωθεί, αλλά αυτός ο βαθμός στο Αγρίνιο δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιχάλη Γρηγορίου:

«Αν με ρωτούσατε στο τέλος του πρώτου μέρους θα σας έλεγα πως δεν είμαι ικανοποιημένος απ’ το αποτέλεσμα. Στα πρώτα λεπτά ο Παναιτωλικός μπήκε καλύτερα, μετά ήμασταν σαφέστατα ανώτεροι δημιουργήσαμε μεγάλες ευκαιρίες, στη μία απόκρουση πάνω στη γραμμή.

Στο δεύτερο μέρος ήταν πιο ισορροπημένο το ματς. Το παράδοξο είναι πως έληξε 0-0 ενώ υπήρχαν δοκάρια και ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες.

Παντού πηγαίνουμε για τρεις βαθμούς και πήραμε έναν. Όταν έχεις στόχο τη σωτηρία οι τρεις βαθμούς θα σου δώσουν το κάτι παραπάνω. Σε μια πολύ καλή έδρα με έναν καλό αντίπαλο, ο βαθμός μας έχει μέσα στο παιχνίδι και μας δίνει ψυχολογία για να συνεχίσουμε την προσπάθεια».