Παράταση στην αγωνία των ομάδων, αφού ο Νίκος Χαρδαλιάς στη σημερινή ενημέρωση δεν αναφέρθηκε στη Football League, στη Γ’ Εθνική και στα τοπικά πρωταθλήματα.

Στην καθιερωμένη ενημέρωση για τον κορωνοϊό που έγινε πριν από λίγο δεν ειπώθηκε το παραμικρό από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά για τα πρωταθλήματα της Football League, Γ’ Εθνικής και τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Παρά τις δηλώσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, ότι τη σημερινή ημέρα θα ξεκαθάριζε η μοίρα των συγκεκριμένων πρωταθλημάτων κάτι τέτοιο δεν συνέβη αφού απ’ ότι φάνηκε ο αθλητισμός δεν είναι στις βασικές προτεραιότητες των λοιμωξιολόγων.

Αυτό που συμβαίνει πάντως έχει ξεπεράσει κάθε όριο αφού από την προηγούμενη εβδομάδα, οι αποφάσεις καθημερινά παίρνουν αναβολές και η υπομονή του κόσμου εξαντλείται.

Αφού αναφέρθηκε στα πρωταθλήματα της Superleague 1 και Superleague 2 καθώς και σε εκείνο της Basket League όπου τόνισε ότι συνεχίζουν κανονικά, στη συνέχεια αναφέρθηκε στα υπόλοιπα ζητήματα που ασφαλώς δεν είχαν σχέση με το κομμάτι του αθλητισμού.

Πηγή: soccerlive.gr