Ο Τραϊανός Δέλλας είδε λάθη και καλά διαστήματα του Παναιτωλικού κόντρα στον Ολυμπιακό.

Δύσκολο έργο είχε ο Παναιτωλικός κόντρα στον Ολυμπιακό για το ματς Κυπέλλου, με τον Τραϊανό Δέλλα να κρατά λίγα καλά στοιχεία από τους παίκτες του. Εξάλλου, όπως τόνισε στην κάμερα της Cosmote TV οι Αγρινιώτες έχουν ρίξει το βάρος στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δέλλα:

«Το παιχνίδι αυτό από την κλήρωση είχε φαβορί. Αυτό το έκανε ακόμα πιο δύσκολο όπως και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Είχα πει στα παιδιά να μπουν μέσα χωρίς φόβο, να παίξουν το παιχνίδι τους. Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο από όλα είναι ότι δώσαμε στον Ολυμπιακό τη δυνατότητα να προηγηθεί πολύ εύκολα με το πρώτο γκολ. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 2-0. Θα μπορούσαμε να έχουμε αντιδράσει διαφορετικά.

Παρόλα αυτά, από τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου μέχρι και ένα 20λεπτο στο δεύτερο μέρος σταθήκαμε καλά. Για εμάς το Κύπελλο δυστυχώς, λόγω της κατάστασης που βρισκόμαστε βαθμολογικά στο πρωτάθλημα, έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Είναι ένα παιχνίδι που το παίξαμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, αλλά πιο σημαντικό είναι το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας τη Δευτέρα».