Ο Αριστοτέλης Καρασαλίδης μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για τον Μπρούνο που απέκτησε ο Άρης με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στον Ατρόμητο, την πορεία του Παναιτωλικού και την εικόνα στη Super League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον Παναιτωλικό και την απόκτηση του Καρέλη:

«Έχουμε ένα πρόβλημα αυτή την περίοδο στο σκοράρισμα, ο Νίκος θα δώσει λύσεις, θα βοηθήσει τον εαυτό του και το σύνολο. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει αρκετά στην ομάδα μας. Αντιμετωπίζω ως παρένθεση, την εμφάνιση στην Τούμπα που ήταν αποκαρδιωτική. Από εκεί και πέρα έχουμε τον έλεγχο με ισοδύναμες ομάδες στα παιχνίδια μας. Εκεί που υστερούμε, είναι στο γκολ. Γι’ αυτό δεν έχουμε τα τρίποντα ώστε να πάρουμε ανάσα. Δεν είναι εύκολη, ούτε δύσκολη η αποστολή μας. Θέλουμε βαθμούς και στο τέλος θα χαμογελάσουμε».

Για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ίδιος;

«Έχω πρόβλημα στους προσαγωγούς-κοιλιακούς. Είμαι στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας και την επόμενη εβδομάδα θα είμαι στη διάθεση του προπονητή. Θέλει μια ειδική διαχείριση, να σεβαστείς τον τραυματισμό, θέλει σωστή ζωή και ενδυνάμωση. Κάθε οργανισμός το αντιμετωπίζει διαφορετικά. Πιστεύω είμαι σε καλά επίπεδα και στο μέλλον δεν θα με ενοχλήσει».

Για τον Μπρούνο που απέκτησε ο Άρης και την κοινή τους παρουσία στον Ατρόμητο:

«Είναι ένα πολύ αξιόλογο όπλο ακόμα στα χέρια του κ. Μάντζιου. Είναι παίκτης που θα βοηθήσει εντός και εκτός γηπέδου. Είναι χαρούμενο άτομο, θα βοηθήσει στην ψυχολογία, είναι γρήγορος και καλός παίκτης. Είναι ο Σάκιτς που ήμασταν μαζί στον Ατρόμητο και μπορεί να τον προσαρμόσει καλά στην ομάδα».

Για το ότι μπορεί να παίξει και δεξί μπακ:

«Είναι ένα παιδί που πάντα άκουγε τον προπονητή. Μπορεί να ανταπεξέλθει σ’ όλες τις θέσεις, ειδικά στα άκρα γιατί έχει μεγάλη ταχύτητα. Ταιριάζει και στις δύο θέσεις. Εγώ τον προτιμώ καθαρά στα άκρα και δεξιά. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει στον άξονα, αλλά εκτός του ότι ο Άρης έχει εκεί ποιοτικούς παίκτες, νομίζω με την ταχύτητα και τους χώρους μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνος».

Για το αν ταιριάζει ο Μπρούνο στο στυλ του Άρη:

«Ναι ταιριάζει. Ο Άρης προσφέρει θέαμα, είναι πολύ φορμαρισμένη ομάδα, απ’ όσα βλέπω ως φίλαθλος. Παίζει πολύ όμορφο ποδόσφαιρο ειδικά στην έδρα του. Επιβάλλει εξ αρχής τον ρυθμό του. Ο Μπρούνο έκανε καλή επιλογή, του ταιριάζει ο Άρης».

Για το πρωτάθλημα την πρώτη 5αδα και τις υπόλοιπες θέσεις χαμηλότερα:

«Είναι περιττό να μιλήσω για Πρωταθλητή. Η 5άδα έχει μια θέση να χτυπήσουν οι μικρότεροι. ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρης και Παναθηναϊκός έχουν τον πρώτο λόγο. Οι μικρομεσαίες ομάδες με δύο στραβοπατήματα μπορούν να μείνουν μακριά. Ο Παναθηναϊκός είναι σε εξαιρετική κατάσταση, φαίνεται στο γήπεδο. Πιο κάτω δεν υπάρχει φέτος ομάδα που θα παρατήσει την κατάσταση, όπως βλέπαμε ίσως τα προηγούμενα χρόνια. Είναι ενδιαφέρουσα η συνέχεια για κάθε στόχο που έχει οποιαδήποτε ομάδα».