Γκέλα με τεράστιο κόστος για την Λάρισα που στις 17:15 φιλοξενείται στη Λαμία με στόχο να ξεφύγει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Από μια ακάλυπτη επιταγή της ΠΑΕ προ δεκαπενθημέρου που σφραγίστηκε χθες καθώς δεν υπήρχε αντίκρυσμα στους τραπεζικούς λογαριασμούς, η Επιτροπή Μεταγραφών της ΕΠΟ οδηγήθηκε πριν λίγη ώρα στην απόφαση της ανάκλησης των δελτίων 10 ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ. Δηλαδή όσοι αποκτήθηκαν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με τη Λαμία, μια απόφαση που αφήνει αποδεκατισμένη τη θεσσαλική ομάδα λίγες ώρες πριν τη σέντρα.

Η επιταγή ύψους 24.000€ για οφειλές στην ΕΠΟ είχε ημερομηνία λήξης 19/01 και μέχρι χθες δεν είχε εξοφληθεί. Κατά συνέπεια, ανακλήθηκε η βεβαίωση περί μη οφειλών και ταυτόχρονα η δυνατότητα να πραγματοποιήσει μεταγραφές η ΑΕΛ.

Οι δέκα ποδοσφαιριστές των οποίων ανακλήθηκαν τα δελτία είναι οι ακόλουθοι: Ντίνου Γκράουρ, Ενίς Μπεν-Χατίρα, Νίκολα Γιακιμόφσκι, Μπέντζαμιν Μουκάντζο, Αντριάν Χουσίνο, Ματίας Ακούνια, Νίκος Καρανίκας, Μαξίμ Μαξιμένκο, Αθανάσιος Στοϊονοβιτς, Αντριάν Κολομπίνο, Ούρος Τσόσιτς.

https://www.sdna.gr/