Πολύτιμος ήταν ο βαθμός που πήρε ο Παναιτωλικός στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον δεύτερο Άρη. Αποτέλεσμα που βοηθάει τους Αγρινιώτες να πάρουν ψυχολογία εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Ωστόσο, ο Παναιτωλικός παραμένει πολύ χαμηλά στη βαθμολογία της Super League 1. Ένας από τους βασικούς λόγους είναι το μεγάλο του πρόβλημα στο να δημιουργήσει, αλλά και στο να τελειώσει τις φάσεις που φτιάχνει. Ειδικά εκτός έδρας το πρόβλημα είναι τεράστιο και η επιθετική του ανυπαρξία φάνηκε και στο «Κλ. Βικελίδης».

Έως τώρα ο Παναιτωλικός έχει δώσει έντεκα ματς εκτός έδρας και έχει σκοράρει μόλις σε δύο. Σοκαριστικό το αποτέλεσμα, αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι πως και τα δύο γκολ που έχει βάλει, είναι με πέναλτι. Το πρώτο στην πρεμιέρα κόντρα στον ΟΦΗ, όταν ο Μάζουρεκ άνοιξε το σκορ, και το δεύτερο στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. Ήταν, μάλιστα, παντελώς αδιάφορο. Το αποτέλεσμα είχε κριθεί και στο φινάλε του ματς ο Μεντόσα διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Από εκεί και πέρα, τα παιχνίδια που απομένουν μακριά από το Αγρίνιο είναι με ΑΕΛ και Απόλλωνα Σμύρνης. Δύο ομάδες θεωρητικά στα μέτρα του Παναιτωλικού και εκεί ο Τραϊανός Δέλλας και οι παίκτες του θα χρειαστεί να κάνουν το κάτι παραπάνω.

https://www.sportime.gr/