Ο Παναθηναϊκός τη Δευτέρα αντιμετωπίζει στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό και ο Λάζλο Μπόλονι προετοιμάζει την ομάδα του με στόχο μια ακόμα νίκη.

Μιλώντας στο novasports.gr και τον Γιώργο Αργυρόγλου τόνισε πως ναι μεν υπάρχει φιλοδοξία στην ομάδα, αλλά άπαντες έχουν στραμμένο το βλέμμα στον Παναιτωλικό και ούτε εκατοστό παραπέρα. 

Για τον Παναιτωλικό είπε πως είναι μια ακόμα ομάδα που θα βάλει προβλήματα στον Παναθηναϊκό τα οποία θα πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός στην κάμερα της NOVA:
Για την δεύτερη θέση: «Ας μην πάμε τόσο γρήγορα. Νίκη, δεύτερη θέση κλπ. Σιγά-Σιγά. Δεν πρέπει να προσβάλουμε και τις άλλες ομάδες οι οποίες είναι στη πρώτη, δεύτερη θέση και τρίτη θέση. Έχουν κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια, έχουν κάνει καλά παιχνίδια οπότε θα ήθελα να παρακαλέσω… σιγά-σιγά. Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για να αντιμετωπίσει τον αντίπαλο του στον επόμενο αγώνα είναι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι και μέχρι εκεί. Δεν σκεφτόμαστε ούτε ένα εκατοστό πέρα από αυτό. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε φιλόδοξοι, ότι δεν έχουμε κίνητρα. Αλλά το να ξεκινήσουμε και να φαντασιωνόμαστε και να κάνουμε διάφορες δηλώσεις για το μέλλον κλπ, αυτά δεν θα τα ακούσετε ποτέ από εμένα».
Για το ματς κόντρα στον Παναιτωλικό: «Κάθε αγώνας δημιουργεί πάρα πολλά προβλήματα. Τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε, όχι μόνο εμείς… όλοι. Καταρχήν πάντα υπάρχει το άγνωστο στο ποδόσφαιρο. Και το άγνωστο αποτελεί μια παράμετρο που όλο και πιο συχνά τη βρίσκουμε στο ποδόσφαιρο. Ακριβώς αυτό είναι που κάνει το ποδόσφαιρο ένα από τα πιο αγαπητά αθλήματα στον κόσμο».