Η ψυχολογία στην ΑΕΛ, μετά την ήττα (και) από τη Λαμία, στα… πατώματα. Το κλίμα βαρύ κι ασήκωτο.

Το… καράβι παραμένει μήνες τώρα, κολλημένο στα βράχια. Πλέον αρχίζουν οι.. καπεταναίοι και το εγκαταλείπουν ένας – ένας.

Μετά τον Κώστα Κατσάρα που υπέβαλε προ ημερών την παραίτηση του και αποχώρησε από το τεχνικό τιμ των Θεσσαλών, «έσκασε» και η αποχώρηση του στενού συνεργάτη του Τζιανλούκα Φέστα, Ανδρέα Λαυδαριά.

Ο τελευταίος επέστρεψε στην ΑΕΛ κατόπιν αιτήματος του Ιταλού προπονητή, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Η αποχώρηση του από τους «βυσσινί», δεν αποκλείεται να προκαλέσει κι άλλες εξελίξεις στην ΑΕΛ που δείχνει ανύμπορη αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά, να αλλάξει την εις βάρος της κατάσταση, όντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς, επτά λιγότερους από τον Παναιτωλικό, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League 1 .

Tα «καναρίνια» υποδέχεται την Κυριακή (28/2-17.15) στο Αλκαζάρ η Θεσσαλική ομάδα, ίσως στο τελευταίο της «χαρτί» για να ελπίζει σε παραμονή στην κατηγορία μέσω της διαδικασίας των πλέι άουτ. Ο Ζίζιτς που συμπλήρωσε κάρτες έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής, κόντρα στον Ολυμπιακό.

https://www.sportime.gr/