Ο Παναιτωλικός τον έφερε στα μέρη μας πριν από μία διετία. Στην πρώτη του σεζόν ο Γκμπόλι Αριγίμπι ψαχνόταν. Ούτε βασικός ήταν σε όλα τα ματς ούτε καλά νούμερα είχε.

Φέτος, όμως, ο Αριγίμπι είναι σαφέστατα βελτιωμένος. Τρία γκολ και δύο ασίστ σε 22 συμμετοχές στη Super League 1 και το κυριότερο, εάν εκείνος δεν κάνει κάποια ενέργεια, δύσκολα ο Παναιτωλικός θα βγάλει φάση. Δεν θα ήταν και εύκολο να έχει πολύ καλύτερα στατιστικά τη στιγμή που αγωνίζεται στην πιο αντιπαραγωγική ομάδα της κατηγορίας.

Ο Παναιτωλικός είναι απόλυτα προβλέψιμος. Δεν βγάζει συνδυασμούς, δεν έχει ξεκάθαρο τρόπο ανάπτυξης και γι’ αυτό εύκολα αντιμετωπίζεται. Μόλις 12 γκολ έχει σκοράρει μετά από 24 ματς και αυτό τα λέει όλα. Μιλάμε, άλλωστε, για μία ομάδα που πολύ δύσκολα βρίσκει δίχτυα σε κανονική ροή αγώνα.

Από εκεί και πέρα, ο Αριγίμπι φαίνεται να το έχει πάρει απόφαση. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και είναι έτοιμος να ψαχτεί για άλλες πολιτείες. Θεωρεί πως ο κύκλος του έκλεισε στο Αγρίνιο. Στην Κύπρο τον τσεκάρουν αρκετά, αλλά αυτό δεν είναι είδηση. Οποιοσδήποτε παίκτης μένει ελεύθερος από την Ελλάδα και έχει καλά στοιχεία, σκανάρεται από τους γείτονες. Η είδηση είναι ότι ο 26χρονος δεν ψήνεται να μείνει. Θα κάνει ό,τι μπορεί για να επιτευχθεί ο στόχος και στη συνέχεια θα πακετάρει εκτός εξαιρετικού απροόπτου για αλλού.

https://www.sportime.gr/