Ο Παναιτωλικός φορτσάρει για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης και ο Τραϊανός Δέλλας έχει να αντιμετωπίσει σημαντικές απουσίες.

Κάθε ματς είναι «τελικός» ενόψει των πλέι άουτ και ο Παναιτωλικός προετοιμάζεται για έναν ακόμα, αυτό με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Οι Αγρινιώτες είναι η μοναδική ομάδα της Super League 1 χωρίς εκτός έδρας νίκη και οι συνθήκες είναι τέτοιες που τους δίνουν την ευκαιρία να… βάλουν ένα τέλος.

Κυρίως και λόγω του περίεργου κλίματος στην «Ελαφρά Ταξιαρχία», το οποίο και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα.

Ο «Κολοσσός» βέβαια, καλείται να λύσει και ζητήματα που αφορούν την ενδεκάδα, καθώς υπάρχουν απουσίες και ερωτηματικά.

Μεντίνα και Αριγίμπι είναι τιμωρημένοι και μαζί με τους μακροχρόνια τραυματίες Λιάβα και Τζανακάκη αποτελούν τη δεδομένη 4άδα απουσιών. Προφανώς και προκύπτει θέμα με το δεξί άκρο της άμυνας.

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί οι συμμετοχές των Τσότσαλιτς και Μπαρμπόσα.

Ο Βόσνιος στόπερ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στην γάμπα, αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολος. Όπως και ο Μανθάτης που μετά από καιρό έχει επιστρέψει στις προπονήσεις.

Όσον αφορά τον Πορτογάλο σταρ έχει επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς, αλλά η συμμετοχή του δεν είναι δεδομένη. Πιθανότατα θα βρεθεί στην αποστολή.

https://www.sportime.gr/