Survivor:Ο Σάκης Κατσούλης δεσμεύεται με συμβόλαιο σε ομάδα, η οποία του έδωσε την άδεια να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο

Ένα από τα πρόσωπα που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τα βλέμματα πάνω του στο Survivor είναι ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος άφησε το ποδόσφαιρο προκειμένου να μετακομίσει στον Άγιο Δομίνικο συνυπάρχοντας στην ίδια ομάδα με την πρώην του Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

O Kατσούλης έχει γράψει τη δική του ιστορία στον χώρο του ποδοσφαίρου μιας και έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως η Καλλιθέα, ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Εθνικός, ο Ασπρόπυργος, ο Αήττητος Σπάτων, το Αιγάλεω, ο Απόλλων Σμύρνης και ο Παναιγιάλειος. Μάλιστα είχε… σκοράρει σε αγώνα με τον Ολυμπιακού Βόλου, με προώθησή του στο 93 σε κόρνερ της ομάδας του.

Παράλληλα ο Σάκης Κατσούλης έχει συμβόλαιο με ομάδα η οποία του επέτρεψε να μεταβεί στο Survivor όπως ανέφερε και με ανακοίνωση της.

Ο λόγος για την Προοδευτική, η οποία στις 22 Ιουλίου 2020 είχε ανακοινώσει την απόκτηση του. «Η πρώτη μεγάλη μεταγραφή είναι γεγονός!!! Μια μεταγραφική βόμβα πλέον έσκασε καθώς είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε επίσημα την απόκτηση του σπουδαίου τερματοφύλακα Σάκη Κατσουλη!

Πρόκειται για μια πολύ σπουδαία μεταγραφική κίνηση καθώς τον έμπειρο γκολκίπερ το ήθελαν πολλές ομάδες όμως η διοίκηση της ομάδας μας έκανε το καλύτερο δυνατο και ήρθε σε συμφωνία με τον εξαιρετικό γκολκίπερ. Ο Σάκης Κατσουλης έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο στην Β’ εθνική σε Ολυμπιακό Βόλου, Ασπροπυργο, Καλλιθέα, Αιγάλεω και Εθνικό σε όλες με μεγάλη επιτυχία και διακρίθηκε.

Η ομάδα μας με αυτή την μεταγραφική επιτυχία γίνεται πολύ δυνατή κάτω από τα δοκαρια της με εναν σπουδαίο ποδοσφαριστη. Σακη καλώς ήρθες στην οικογένεια της Προοδευτικής. Σου ευχόμαστε υγεία πάνω από όλα και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!» ανέφερε η ανακοίνωση του.

Δείτε τι αναφέρει η Προοδευτική για την άδεια που του έδωσε να μεταβεί στον Άγιο Δομίνικο.

https://www.onsports.gr/