Το πιο σημαντικό παιχνίδι για την παραμονή στην Basket League δίνει το Σάββατο (20/3, 5μ.μ., ERTFLIX, ΕΡΤ SPORTS) το Μεσολόγγι με αντίπαλο το Λαύριο.

Ο σέντερ της ομάδας του Μεσολογγίου Γιάννης Σαχπατζίδης στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ θεωρεί την συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό βασικό συστατικό για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Λαυρίου.

Το blog του Σαχπατζίδη στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Επιστρέφουμε στην έδρα μας μετά από δύο δύσκολα εκτός έδρας, στα οποία δεν καταφέραμε να φέρουμε τα αποτελέσματα που θέλαμε.

Δυστυχώς αντιμετωπίσαμε έναν ιδιαίτερα εύστοχο Ηρακλή, ο οποίος τελείωσε το ημίχρονο με 64% στα σουτ τριών πόντων! Αν και ο χαρακτήρας της ομάδας μας δεν μας επιτρέπει να τα παρατάμε και παρά το γεγονός ότι γυρίσαμε από διαφορές 13 και 17 πόντων, δεν τα καταφέραμε να χαμογελάσουμε στο τέλος.

Το Λαύριο έχει μια εντυπωσιακή πορεία φέτος και είναι για όλους μας η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Σίγουρα θα είναι ένα παιχνίδι, στο οποίο θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι από το πρώτο δευτερόλεπτο αν θέλουμε να έχουμε τύχη.

Πάμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.