Ο Ντίνος Καλαμπάκος έμεινε ικανοποιημένος μόνο από το πρώτο ημίχρονο της ομάδας του, ενώ χαρακτήρισε τη σεζόν «διαβολοχρονιά» για το Μεσολόγγι κάνοντας λογοπαίγνιο με την ευρωπαϊκή «διαβολοβδομάδα» που έρχεται στον Παναθηναϊκό.

Στην αρχική του τοποθέτηση μετά το τέλος του αγώνα, ο Ντίνος Καλαμπάκος, σχολίασε: «Ήταν ένα διαδικαστικό παιχνίδι για μας. Στο πρώτο ημίχρονο κάτι καλό καταφέραμε, κάτι καλό κάναμε. Ανησυχήσαμε λίγο τα παιδιά του Παναθηναϊκού, όμως στο δεύτερο μας κατάπιαν. Λογικό. Εμείς έχουμε τα δικά μας προβλήματα τα οποία και προσπαθούμε να λύσουμε. Ήταν ένα ευχάριστο ματς. Έπαιξαν όλοι απ’ όλους. Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται γιατί έχει διαβολοβδομάδα, εμείς έχουμε διαβολοχρονιά. Έχουμε άλλα τρία ματς όπου περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και που θα καταλήξει η σεζόν ώστε να κάνουμε τη σούμα στο τέλος.

Όσον αφορά για τις ελπίδες της παραμονής: «Δεν εξαρτάται από εμάς. Θα προσπαθήσουμε, θα πολεμήσουμε και ό,τι γίνει. Αν κερδίσει η Λάρισα αύριο (σ.σ. Κυριακή 28/3 παίζει με το Περιστέρι εντός) δεν θα έχει νόημα. Δεν το σκεφτόμαστε έτσι. Κάθε μέρα είναι διαφορετική. Ρεπό αύριο και Δευτέρα δουλειά και προετοιμασία για τη Λάρισα. Θέλουμε να τελειώσουμε περήφανα τη σεζόν. Μας έχει στηρίξει η διοίκηση και η πόλη».

https://www.gazzetta.gr/