Ο ΟΦΗ νίκησε με 1-0 την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ και αποφεύγει τουλάχιστον την τελευταία θέση του υποβιβασμού σε πολύ δύσκολη θέση οι Θεσσαλοί.

Ο Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ, οδηγεί τον ΟΦΗ στην αποφυγή της τελευταίας θέσης της Super League 1 και την ΑΕΛ στη Super League 2 με μαθηματική ακρίβεια.

Ένα ματς «τελικός» και για τους δύο, πολύ δε περισσότερο μετά τη νίκη του Παναιτωλικού στα Γιάννινα. Με την ομάδα του Νίκου Νιόπλια να φεύγει ξανά με το διπλό το Αλκαζάρ όπως και στο πρωτάθλημα και να διατηρεί το αήττητο στα πλέι άουτ. Στο +1 από τον Παναιτωλικό (παίζουν μεταξύ τους την τελευταία αγωνιστική στο Ηράκλειο), στο +4 από την ΑΕΛ, μοιάζει απίθανο να τερματίσει τελευταίος και να υποβιβαστεί.

Σε αντίθεση με την ομάδα του Φέστα που υπέστη την πρώτη της ήττα στα πλέι άουτ και πλέον, θα ψάξει το θαύμα για να αποφύγει την τελευταία θέση. Έχοντας εκτός έδρας ματς με τον Βόλο και εντός με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι δύο νίκες είναι απαραίτητες, αλλά απαιτείται και συνδυασμός αποτελεσμάτων.