Και επίσημα παρελθόν αποτελεί εδώ και λίγη ώρα από τον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης, ο μέχρι πρότινος τεχνικός της ομάδας Μάκης Χάβος προς επιβεβαίωση του Sportime. Από τις 22 Μαΐου είχαμε αποκαλύψει στην έντυπη έκδοση ότι υπάρχει θέμα.

Πιο συγκεκριμένα το μεσημέρι της Παρασκευής (4/6), ο τεχνικός των «κυανόλευκων» πέρασε από τα γραφεία της Ριζούπολης, όπου και είχε συνομιλία με τους ιθύνοντες της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», με τις δύο πλευρές να αποφασίζουν να λύσουν τη συνεργασία τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Μάκη Χάβο. Του ευχόμαστε καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του.»

Πλέον μετά την εξέλιξη αυτή, προ των πυλών βρίσκεται προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «κυανόλευκων» είναι ο Γιάννης Πετράκης .

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα φέρεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία, με τους ιθύνοντες της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και το μόνο που απομένει εάν όλα κυλήσουν χωρίς κάποιο τυχόν απρόοπτο είναι η επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψης του.