Παρελθόν από τις υποδομές του Παναιτωλικού ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, μετά από τρία χρόνια παρουσίας στο Αγρίνιο.

Λουτσιάνο τέλος από τα «καναρίνια». Ο Βραζιλιάνος προπονητής της Κ19, με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης γνωστοποίησε την αποχώρησή του από την ομάδα του Αγρινίου, μετά από μια τριετία συνεργασίας με τα «καναρίνια».

Η ανάρτηση του:

«Είμαι σε θέση να ευχαριστήσω την ομάδα του Παναιτωλικού για αυτά τα τρία χρόνια συνεργασίας μας και τους εύχομαι καλή συνέχεια. Ο καθένας μας θα τραβήξει το δρόμο του, κρατάω μόνο τα θετικά και έτσι πορεύομαι πάντα στη ζωή μου. Εις το επανιδείν και στα καλύτερα που έρχονται», αναφέρει.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι προπονήσεις των «καναρινιών» συνεχίζονται, ενώ ο  Γιάννης Αναστασίου περιμένει την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ.  Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας λαμβάνει χώρα στις εγκαταστάσεις του Emileon και στα τέλη του Ιουλίου (26/7) η ομάδα θα μεταβεί στο Καρπενήσι. Το προσεχές Σάββατο (10/7) ο Παναιτωλικός θα αντιμετωπίσει σε οικογενειακό διπλό την Κ19. Tην επόμενη εβδομάδα θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις ο Χόρχε Ντίας, ο οποίος εξασφάλισε ειδική άδεια, λόγω προσωπικού ζητήματος.