Το όνειρο του Γιώργου Σιδερά έγινε πραγματικότητα..

Ο νεαρός αμυντικός επιλέχθηκε το 2018 μετά απο δοκιμαστικά για την Κ17 του Παναθηναϊκού. Στα 3 χρόνια που βρίσκονταν στην ακαδημία του Παναθηναϊκού αγωνίσθηκε στην Κ17 και την Κ19 του συλλόγου.

Ο Σιδεράς είχε ξεχωρίσει απο μικρή ηλικία για το ποδοσφαιρικό του ταλέντο και την ποδοσφαιρική του ευφυία παίζοντας και στο αντρικό τμήμα του ΑΟ Κανδήλας. Παράλληλα τον τελευταίο χρόνο δούλευε και ατομικά για να είναι έτοιμος για την μεγάλη ευκαιρία.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σήμερα (9/7/ 2021), ανακοίνωσε την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου έως τον Ιούνιο του 2023 με τον Γιώργο Σιδερά.

Ο γεννημένος στις 30 Μαΐου 2002 αμυντικός εντάχθηκε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού το 2018. Ο Γιώργος Σιδεράς αγωνίστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Κ19.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό μου. Ευχαριστώ την οικογένεια του Παναθηναϊκού γιατί με έχει εξελίξει τόσο ως ποδοσφαιριστή όσο και ως προσωπικότητα. Ευχαριστώ, επίσης, την οικογένειά μου και τους ανθρώπους που βρίσκονται πάντα δίπλα μου. Ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα», είπε ο Σιδεράς μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.