Στις ομάδες που παραμένουν άστεγες τηλεοπτικά, καθώς δεν έχουν επικυρώσει τη συμφωνία τους με κάποιο τηλεοπτικό πάροχο παρότι έχουν βρει σημείο επαφής μετά από σχετική πρόταση που έχουν δεχτεί, είναι ο Παναιτωλικός, η Λαμία, ο Ιωνικός, ο Απόλλων Σμύρνης, ο Βόλος και ο Αστέρας Τρίπολης.

Στο περιθώριο της σημερινής έκτακτης γενικής συνέλευσης της ΕΠΟ εκπρόσωποι των 6 παραπάνω ομάδων συζήτησαν για τον τρόπο που θα κινηθούν στο τηλεοπτικό τοπίο, λειτουργώντας από κοινού για τα συμφέροντα τους.

Έχοντας στα χέρια τους μία πρόταση που τους ικανοποιεί οικονομικά, μετά και τη σημερινή τους συζήτηση, οι «6» συμφώνησαν ότι θα υπογράψουν την πρόταση που έχουν για τη σεζόν που ξεκινά μόνο αν έχουν τη δέσμευση ότι του χρόνου θα υπάρξει κεντρική τηλεοπτική διαχείριση στη Super League.

Τον πιο μακροπρόθεσμο και βιώσιμο τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν οι «6» το θέμα της τηλεοπτικής τους κάλυψης χαιρετίζει από τους μεγάλους ο ΠΑΟΚ.

Οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμές για τις «ζυμώσεις» που αναμένεται να γίνουν, προκειμένου να βρουν τηλεοπτική στέγη όλες οι ομάδες της Super League και να μην τεθεί κανένα θέμα με το ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι η κλήρωση της Super League έχει ήδη αναβληθεί για τις 26 Ιουλίου, προκειμένου να μπορούν να μπουν οι σχετικές κλειδάριθμοι ανάλογα με τον τηλεοπτικό πάροχο των ομάδων, ενώ για τις 21 Αυγούστου έχει οριστεί η σέντρα στο ελληνικό πρωτάθλημα.