Νέα, έκτακτη Γενική Συνέλευση ανακοίνωσε η Σούπερ Λίγκα για την Τρίτη 3/8 με θέμα την έγκριση της προκήρυξης του πρωταθλήματος, η οποία σημειωτέων δεν έχει περάσει τις προηγούμενες δύο φορές που τέθηκε σε ψηφοφορία.

Το μπλοκ των έξι άστεγων τηλεοπτικά ΠΑΕ αντιδρά, με τη συμπαράσταση του ΠΑΟΚ και έτσι μέχρι στιγμής δεν μπορούσαν να συγκεντρωθούν τα απαιτούμενα 3/4 των ψήφων που απαιτούνται για την έγκριση της προκήρυξης.

Ωστόσο αν δεν ψηφιστεί δύο φορές την τρίτη δεν απαιτείται αυξημένη πλειοψηφία 3/4, άλλα απαιτείται απλή πλειοψηφία οκτώ ψήφων και σύμφωνα με την τελευταία καταμέτρηση το αποτέλεσμα είναι… 7-7!

Αναλυτικά: «Ανακοινώνεται ότι, την Τρίτη 03/08/21 στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League 1 Interwetten (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2021-22.

2. Διάφορα.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Πέμπτη 05 Αυγούστου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση. Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά την α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης τη Δευτέρα 09 Αυγούστου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση».