Τέλος καλό όλα καλά στην ΑΕ Αγίου Δημητρίου, καθώς ο πρόεδρος του συλλόγου Χρυσόστομος Φεγγούλης, και ο Θόδωρος Μουχάνης  έδωσαν τα «χέρια»  την Πέμπτη (29/ 7) το βράδυ , και ο Αγρινιώτης τεχνικός θα βρίσκεται στον πάγκο της ΑΕ Αγίου Δημητρίου και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το καλό κλίμα που υπήρχε στις σχέσεις διοίκησης και προπονητή επιβεβαιώθηκε στην συνάντηση της Πέμπτης, στην οποία ρυθμίστηκαν και οι τελευταίες μικρολεπτομέρειες που εκκρεμούσαν, και δόθηκε «χάπι-έντ» στην υπόθεση.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά συζητήθηκαν σε πρώτη φάση το νέο ξεκίνημα του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας στο οποίο και θα συμμετέχει, καθώς και τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν όλες οι ομάδες στο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Για την συνέχεια υπήρξε το θέμα της προετοιμασίας του συλλόγου που αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, και φυσικά και οι μεταγραφές που αναμένεται να γίνουν ώστε η ΑΕ Αγίου Δημητρίου να εμφανιστεί πιο δυνατή στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣΑ.